• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Blada kreska na teście ciążowym

reklama
Dzis jest dopiero 2 dzien spóźnionej@ a 17 października mialam delikatne plamienie i potem to przeszlo może to bylo dopiero zagniezdzenie? Owulka od 1-7 października sprawdze w środę bete albo jutro
Ja mialam pierwsza betę 70, 3 dni po spodziewanej @, jednorazowe plamienie mialam dzien po spodziewanej miesiączce. Dziś robiłam betę drugi raz po 4 dniach i mam 283,5 :) Także powtórz będę za dwa dni, bo ja nie miałam takiej możliwości i sprawdź czy dobrze przyrasta :)

Beta i progesteron do zbadania i wierzyć że musi być dobrze =) ps. Gratuluję
Zbadaj progesteron koniecznie, bo ja miałam za mały i dostałam luteine dopochwowo :) od tamtej pory skończyły się uporczliwe skurcze macicy itp. Wydaje mi sie, że dzięki temu utrzymuje ciążę, bo wcześniej się źle czułam, cały czas bolało mnie podbrzusze, dlatego miej to na uwadze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry