kasiunia2124
Fanka BB :)
A skąd ja mam wiedzieć jaki to tydzień wg bety to 4 czyli za 2 tygodnie dopieroNajlepiej iść w skończonym 7tyg ale jak nie wytrzymasz to od pelnego 6tyg są szanse że będzie zarodek albo cialko zolte
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A skąd ja mam wiedzieć jaki to tydzień wg bety to 4 czyli za 2 tygodnie dopieroNajlepiej iść w skończonym 7tyg ale jak nie wytrzymasz to od pelnego 6tyg są szanse że będzie zarodek albo cialko zolte
Liczysz od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Chyba że masz nieregularne to może być ciężko ustalić kiedy byla owulacjaA skąd ja mam wiedzieć jaki to tydzień wg bety to 4 czyli za 2 tygodnie dopiero
Wpisz sobie w kalkulator w necie" który to tydz ciąży" wpiszesz datę pierwszego dnia ostatniej@ to ci pokaże , który to tydz. I tak jak piszą dziewczyny najlepiej pójść w 7tcDziewczyny wynik 129 czyli pieknie rośnie a progesteron 15,45 jest ok? Kiedy mam isc do lekarza bo przy takiej becie nic nie będzie jeszcze widac tak? Kurcze boje sie jeszcze cieszyć
Jutro możesz zrobić test z rannego moczu, a jeśli będzie negatywny to powtórz za 3 dni będzie już wiarygodnyhej dziewczyny . owu była 14,10.bo robię testy.od tamtej pory zaczęły puchnac mi piersi brzuch pobolewa prawie codziennie.dzis potworny ból pleców a piersi nie mogę dotknąć.wiem że za wcześnie na objawy ale jak w czerwcu dowiedziałam się że jestem w ciąży to objawy były takie same...nie chce się nakrecac bo boję się rozczarowania..
Jutro możesz zrobić test z rannego moczu, a jeśli będzie negatywny to powtórz za 3 dni będzie już wiarygodny
Dlatego zrób z porannego o czułości 10.dziś robiłam ale nic nie zauważyłam.przyszlam z pracy a test zrobił się inny dziwny
chyba jednak poczekam do niedzieli(to by było 13 dni po owu) tyle że nie wiem ile trwa u mnie 2 faza cyklu...według kalendarzyka powinnam dostać @ koło 30(poprzestawialo mi się wszystko po lyzeczkowaniu nie wiem czego się spodziewac)Dlatego zrób z porannego o czułości 10.