olaaa7
Fanka BB :)
Ja tam coś widzę na jednym zdjęciu. Najlepiej poczekać do terminu @ albo już zrobić betę.Czy ten test jest pozytywny ? Czy mi się wydaje ?
Zrobiony 4 dni przed @.
Oczywiście rano do powtórki.
Ale jak myślicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tam coś widzę na jednym zdjęciu. Najlepiej poczekać do terminu @ albo już zrobić betę.Czy ten test jest pozytywny ? Czy mi się wydaje ?
Zrobiony 4 dni przed @.
Oczywiście rano do powtórki.
Ale jak myślicie?
Albo początek okresu albo implantacja zarodkaDziewczyny mam jeszcze takie pytanko. Właśnie zauważyłam że na składce jest różowo. Przy podcieraniu czysto , nie ma śladu . Co to może być?
U mnie na pewno nie okres, bynajmniej nigdy nie miałam żadnych plamien przed. Bo po brązowe to tak.Ja też dzis zauważyłam u siebie plamienia(4 dni przed okresem) wczoraj robilam test ten czuły oczywiscie negatywny jednak to dzisiejsze plamienie mnie zastanawia bo troszkę czuje dołem brzuch i nie wiem sama czy to okres się zaczyna czy co..
U mnie na pewno nie okres, bynajmniej nigdy nie miałam żadnych plamien przed. Bo po brązowe to tak.
No nic trzeba czekać jak się sytuacja rozwinie.
Cześć i jak sytuacja ? U mnie czysto dziś, nie ma śladu na wkladce. Pobolewa brzuch i piersi ale przed okresem zawsze tak mam więc to nie wyznacznikJa też dzis zauważyłam u siebie plamienia(4 dni przed okresem) wczoraj robilam test ten czuły oczywiscie negatywny jednak to dzisiejsze plamienie mnie zastanawia bo troszkę czuje dołem brzuch i nie wiem sama czy to okres się zaczyna czy co..
U mnie takie jasno różowe plamienie... Nie wiem co myślećCześć i jak sytuacja ? U mnie czysto dziś, nie ma śladu na wkladce. Pobolewa brzuch i piersi ale przed okresem zawsze tak mam więc to nie wyznacznik