Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja widzę, mąż widzi. Jestem już mamą 5 latka będąc z nim w ciąży 90% testów wychodziła negatywna. Jesli do wtorku nic się nie wydarzy pojadę do lekarza. Chciałam zrobić betę w piątek ale wyniki miała bym za 4 dni bo muszą wysłać do innego laboratorium. Więc uznałam, że to trochę bez sensu. W dniu spodziewanej @ miałam kilku kroplowe krwawienie i koniec. Został mi jeden też owulacyjny i też pozytywny.Ja widzę kreskę na tym zwykłym zdjęciu. Miałam taką samą w maju. Obecnie 35 tcpowtórz z porannego moczu jutro albo za dwa dni . Powodzenia.
Mam już 5 latka, testy ciążowe wychodziły w 90% negatywne tylko na filtrze były widoczneKurde po co te filtry? Jak jest ciąża to jest, nie ma co się na siłę doszukiwać i filtrować zdjęć. Nie wiem w takim razie czy one są wiarygodne. Zrób betę z krwi i będziesz miała odpowiedź.
Chciałam zrobić bete ale muszą wysłać do innego laboratorium a czas oczekiwania na wyniki to 4-5 dniMam już 5 latka, testy ciążowe wychodziły w 90% negatywne tylko na filtrze były widoczne![]()
A co Ci powie lekarz w 4 tygodniu? Nic. Nawet pęcherzyka nie zobaczy tylko wyśle Cię na betę i przyrost i powie, żebyś przyszła z wynikami. Dopóki nie zrobisz bety to masz sama nie wiesz co. Zrób betę.Ja widzę, mąż widzi. Jestem już mamą 5 latka będąc z nim w ciąży 90% testów wychodziła negatywna. Jesli do wtorku nic się nie wydarzy pojadę do lekarza. Chciałam zrobić betę w piątek ale wyniki miała bym za 4 dni bo muszą wysłać do innego laboratorium. Więc uznałam, że to trochę bez sensu. W dniu spodziewanej @ miałam kilku kroplowe krwawienie i koniec. Został mi jeden też owulacyjny i też pozytywny.
Ale owulacyjne testu nie są od potwierdzenia ciąży. Ja nic nie widzę. Ale mój pierwszy test też był niewidoczny na zdjęciu, a tylko w dobrym świetle. Zachowałam je na pamiątkę i teraz na nim jest wyraźna kreska. Powtórz jest jeśli nie masz możliwości zrobienia bety. Jutro powinna być bardziej wyraźna jeśli dziś coś widzisz.Ja widzę, mąż widzi. Jestem już mamą 5 latka będąc z nim w ciąży 90% testów wychodziła negatywna. Jesli do wtorku nic się nie wydarzy pojadę do lekarza. Chciałam zrobić betę w piątek ale wyniki miała bym za 4 dni bo muszą wysłać do innego laboratorium. Więc uznałam, że to trochę bez sensu. W dniu spodziewanej @ miałam kilku kroplowe krwawienie i koniec. Został mi jeden też owulacyjny i też pozytywny.