mati - ale super te Twoje dzieciaczki i jak wyrosły, zmienili się mocno Milenka najbardziej taka dama z nej teraz. Podziwiam, że dzieciaczki chodza w czapkach, u nas to znienawidzona częśc ubrania czasem sie uda, czasem nie. Jak zimno to wola w kapturach siedzieć

Ale niedlugo nad morze jedziemy i na pewno będzialo wialo a więc czapki włóz hahah juz to widzę.
mati - masz fotke tego plazowego namiociku? szukam czegos łatwego do rozkladania, lekkiego zeby zabrac na wyjazd, może mi pomożesz?
Kurde nie wiem co robic z tą szczepionką, stracha mam
Dziewczyny, których dzieci juz chodza czy to jest tak, że dziecko staje na 2 nogach i chodzi ? Bo mój Jakubek od kilku dni próbuje sam i nawet zrobi z 6-9 kroczkow ale tylko od punktu do punktu b, gdzie wie ze będzie mial sie czego złapać. Boi sie tak poprostu iść po mieszkaniu. Ile czasu trwa taki etap?
Olek już sie puszcza i prawie robi kroczek, jednak zaraz ugina kolanka i ląduje miękko na pupie, pisze miękko bo on jest taki ostrozniutki i naprawde delikatne ma te wszystkie ruchy.
My za tydzień na wesele, weekend bez dzieci;-).
Mona - ja skalpela nie lubię bo nudny już wolę zrobic cos z mel b krótkiego, wczoraj zaliczyłam turbo i znów pot sie lal ale tez widze rezultaty więc staram sie nie wymiękac