lilonka
Smerfikowa mama
Mama - ja odpuszczam:-) przynajmniej w najbliższej pięciolatce;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Twoi chłopcy mają rozbrajające spojrzenia!!!!!
jedynie finanse....niedawno odwiedziła mnie koleżanka na stałe mieszka w Holandi tak dziecku aż do ukończenia liceum nawet głupiej gumki czy ołóka nie musi kupić, w Niemczech wszystkie leki na receptę są za darmo dla dziecka i niezły zasiłek na dziecko się dostaje co masz w PL?!?!?!To nas trochę hamuje, o chcemy też godnie żyć i dzieciom dobry start zapewnić...
nie będę lepiej więcej wymieniać....jak chcesz drugi bujak to Ci pożyczę
...i pędź do T niech Cię tam dokładnie obejrzy, nie że znowu coś Ci się tam narobiło!!!!
będzie po równo:-). Fajnie,że Ci chłopaki wracają do zdrowia- może to oznaka kolejnych zęboli?!?!?
a I dodam że jeszcze mam psa do tej czwórki dzieci:-);-);-);-)

wystrojeni no i sliczni
zobaczymy co los nam przyniesie, bo póki co nie jestem ani na nie ani na tak.
oj już po waszych wpisach czuje jak będzie wesoló w domu 

dobre Marcikuk - u nas to Maciek zjada Zuzę (ręce, nogi, a dziś nawet plecy podczas wietrzenia pupek), bo bardziej mobilny jest. Za to Zuza zabiera mu grzechotki i inne zabawki z łapki;-) już któryś raz przyuważyłam, że spryciula odkłada swoją i hyc za Maćkową

u nas swego czasu też Kacper dominował, ale od miesiąca dwóch sie to wyrównało i siostra wcale nie pozostaje dłużna bratu
bo więcej na podłodze aniżeli w buziolu
,