reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

cannot - ja dawałam moim to mleko, dopóki nie miały 3,5kg. Drogie to mleko, ale na szczęście u mnie są tylko dokarmiane więc w sumie chyba ze cztery puszki poszły.

reklama
Acha, i tak mi się przypomniało ze jak moje wariowaly na spacerach(tak jakby je gondole w dupska parzyly) to otwieralam budy i pod drzewami jeździłam i na trochę pomagało.

Macie jakieś fajne nosidełka godne polecenia? Jak paszporty przyjdą i uda nam się polecieć to prawdopodobnie będziemy siedzieć osobno i coś na dzieci by się przydało coby wnieść do samolotu i mieć ręce na bagaż wolne

Ostatnia edycja:
Cannot ja wlasnie im?zglaszalam ze Mia wydaje mi sie podpuchnieta,?i obserowali i faktycznie w nocy spuchla bardziej i mniej siku robila wiec podali jej jakis lek i zaczela ladnie siusiac ale opuchlizna jeszcse troszke zostala ale podobnonprzez to ze malo sie rusza i wiekszosc czasu spi. Wczoraj Lilly tez odrobinke spuchnieta byla itez zglosilam,mowia ze to sie zdaza bardzo czesto u takich maluszkow i pokazywali to lekarzowi ale mowia ze nie ma powodu do niepokoju. Male siusiaja ladnie i powoli ale to bardzo powoli opuchlina schodzi. Tak samo jak Mia miala sucha skore na ramieniu to od razu podalk mi oliwe z oliwek zeby jej posmarowac i 2 razy posmarowane i nie ma porownania. Brzuszek jej co chwilke sprawdzaja czy miekki jest bo jak zacznie byc twardszy to znowu musza przestac ja karmic.

No, takie na brzuch. Znalazłam dobre opinie o Boba 3g ale drogie i zastanawiam się czy dobre a tańsze da się znalesc

O to jest mai tei nosidlo poszukaj na ebay ja ostanio sprzedawalam close parent chuste tz takie jakby nosidlo ja swoich nosze w chuscie tkanej juz nie uzywam elastycznej a wszelkie nosidla takie co sie dziecko wrzuca to psuja bioderka albo taki pouch na biodro a ile twoje dzieci maja??

Cztery miesiące i tydzień. Jak będziemy lecieć(oby) to 5m skończone. Chodzi o to żeby małe było żeby się ryanair nie przyczepil i bezpieczne. O bioderka to się tak nie martwię bo to tylko na kilka minut na wsiąść i wysiąść z samolotuzeby ręce były wolne jak już wózek się odda

To poszukaj sobie jakiegos nosidla wisidla na ebay pelno jest takich zwyklych jezeli nie masz zamiru ich pozniej nosic w tym to nie ma sensu duzo wydawac jak by byli starsi to by mozna ich na takim pasie biodrowym ale za mali jeszcze

reklama
Do góry