reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bóle i różne dolegliwości w ciąży...

ellsi trzymam kciuki zeby w koncu opuscila cie ta cholerna alergia. Masz racje, juz nie raz sie nad tym zastanawialam, ze Ci co w ogole sie zdrowiem nie przejmuja a tym bardziej ciaza, rodza zdrowe dzieci a ci ktorzy tak bardzo chca albo w ogole nie moga miec dzieci albo rodza dzieci z problemami. Taki niestety niesprawiedliwy jest ten los. Glowa do gory, kiedys w koncu przejda te wszystkie dolegliwosci! :tak: :-)

reklama
Bluetooth co nas nie zabije to nas wzmocni. Mam nadzieję że zgodnie z hasłem że katar nieleczony trwa tydzień a leczony 7 dni to w końcu alergia też mnie opuści. Tylko że strasznie męczące to jest tym bardziej po że po ludziach muszę chodzić (jak mi kapie coś z nosa a nie nadążam łapać to trochę siara :zawstydzona/y:)

Dziewczyny mam nietypową dolegliwość.. ..nie wiem czy któraś z Was coś takiego ma i może wie jak temu zaradzić. Od kilku dni w nocy jak przewracam się na prawy bok to czuję ból z boku bioder- ale to nie biodro mnie boli tylko tak jakby mięśnie+tk.tłuszczowa- jest to taki nagły ból, kłujący który zanika po ok 2minutach. Jego zasięg ma średnice ok20cm. Jak naciskam ręką to czuję jakbym tam miała jakiegoś siniaka. Nie było to dla mnie jakimś większym problemem do czasu, aż ból zaczął się też z lewej strony i to nawet w dzień. Np teraz, siedzę przed komputerem i czuję jak bolą mnie dwa boki w miejscu gdzie nogi łączą się z miednicą. Czy mam dzwonić do lekarza? Miałyście cos takiego?

tofilesia ja nie, dziwne, może jakiś nerw??
mi tylko podczas snu mega drętwieją nogi, i wtesy właśnie tak w tym miejscu jak piszesz..ale jak się przekrecę to przechodzi..i tak ciągle, na którym boku leżę, ten mi drętwieje..

hej. mnie też chwyta ten ból w tym miejscu, czytam na ten temat i chyba ten ból to przez rozciąganie sie wszystkiego w obrębie macicy. :confused:

Dziewczyny mam nietypową dolegliwość.. ..nie wiem czy któraś z Was coś takiego ma i może wie jak temu zaradzić. Od kilku dni w nocy jak przewracam się na prawy bok to czuję ból z boku bioder- ale to nie biodro mnie boli tylko tak jakby mięśnie+tk.tłuszczowa- jest to taki nagły ból, kłujący który zanika po ok 2minutach. Jego zasięg ma średnice ok20cm. Jak naciskam ręką to czuję jakbym tam miała jakiegoś siniaka. Nie było to dla mnie jakimś większym problemem do czasu, aż ból zaczął się też z lewej strony i to nawet w dzień. Np teraz, siedzę przed komputerem i czuję jak bolą mnie dwa boki w miejscu gdzie nogi łączą się z miednicą. Czy mam dzwonić do lekarza? Miałyście cos takiego?
Ja też tak mam przy przekręcaniu w nocy, ale nie zawsze, i przechodzi po kilku sekundach, ale jest bardzo nieprzyjemne.

Mnie właśnie dziś w nocy złapał podobny ból.Jak chciałam się przekręcić z boku na bok tak mnie coś strasznie w dole pociąnęło że myślałam że oszaleje.Ale na szczęście po chwili minęło.

Mnie też jakiś nerw zaczął kłuć - umiejscowiony między lewą nogą a pośladkiem. Jak wstaję to dość komicznie to wygląda :zawstydzona/y: Po jakimś czasie przechodzi. Pocieszenie że tylko z jednej strony.

ja mam takie bóle od początku ciąży. A teraz coraz gorzej jest. najbardziej boli jak dużo za dnia pochodze, to potem przy przekrecaniu sie z boku na bok boli okrutnie. Czasami też jak stane jakoś dziwnie to przeszywa mnie ból właśnie tak jak by w biodrze.

reklama
Asia a rozmawiałaś może o tym z lekarzem? Bo ja mam wizytę dopiero w lipcu i nie wiem czy nękać go telefonami czy dac sobie spokój, bo to normalne w ciąży?

Do góry