• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Bóle w podbrzuszu

Dziewczyny dziękuje Wam naprawde bo martwilam sie, ze mnie brzuszek boli i ze nie chce rosnąć,ale dzieki wam jestem spokojniejsza!Mam nadzieje ze moja kruszynka rośnie i jest wszystko ok.Nie moge doczekać sie nastepnej wizyty i zdjecia USG! Moja kruszynka tyle dla mnie znaczy tak dlugo na nia czekałam razem z mężem!Muszę sie pochwalić ze termin porodu mam na dzień po moich urodzinkach ;D.Pozdrawiam Was cieplusio ;)

reklama
Natalko, moj brzuszek w ciazz synkiem tez nie rosl. Moglabym ukrywac ciaze dlugo, dlugo. W pracy przynalam sie dopiero jak bylam w 16tc. Jak mowilam, ze to "czwarty" o pytali mnie czy tydzien :laugh: :laugh: :laugh:. A potem mialam pokazny ladny brzuszek, ale to z czasem rzecz jasna...

Witaj Natalko dziewczyny mają rację że te bóle zdarzają się często!! Dopuki nie krwawisz jest wszystko OK! Więc nie martw się ale zapytaj lekarza na wizycie ! :)

Witam was dziewczyny ja tez mam taki problem jak wy te bóle z tym ze ja juz leżałam w szpitalu w 14 tygodniu ciaży dostałam krwotoku ale na szczescie z dzidzia jest wszystko ok i ja jeszcze do tego mam wsokie cisnienie tetnicze prawdopodobnie ten krwotok byl tym spowodowany.Ale  jeszcze martwia mnie te bóle bo cały czas je mam   

mnie tez boli cos od jakiegos czasu; zauwazylam ze przewaznie jak gdzies ide lub cos robie; gdy sie poloze bol mija; na poczatku ciazy pewnie i byla to macica poniewaz ja chudzina jestem; brzuch mialam bardzo nisko wiec dziecko moglo gdzies uciskac; przez 2 dni lezalam i zwijalam sie z bolu a nawet mialam skurcze i brzuch mi sie podniosl !!!! teraz kobietki trzeba wiecej lezec chociaz ja jakas zepsuta nie potrafie nic nie robic; uwazjacie na siebie i byle do wrzesnia

Dziukska, ja też tak mam.JAk wybiore się na dłuższy spacer, zaraz mnie pobolewa tu i tam.Wcześniej miałam boleści jak leżałam z wyprostowanymi nogami, te bóle były nie do zniesienia. Po prostu jakbyś ktoś wyrywał mi coś z pachwin. Te "obecne" bóle przy chodzeniu są na szczęście bardziej znośne

reklama
mnie boli gdy wyciagam nogi podczas lezenia,ale to chyba przez to ze macica sie rozciaga.wczoraj jak przrekrecalam sie z jednego boku na drugi wtedy zabolalo bardzieji to brzuch ale gdy wrocilam do poprzedniej pozycji bol zaraz przeszedl wiec to chyba tez miesnie bo takto nie boli juz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry