Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A myślałam, że to tylko ze mnie taka kaleka i stękam jak wstaję i w każdej pozycji jak zasypiam to mi niewygodnie :-[
byłam jednak dziś na pływalni i muszę przyznać, że pomaga!, czuję się rozluźniona
patrzę na te wolno mijajaace dni i się wkurzam że tak wolno leci zas
co dzień coś nowego tu skurcze tu kręgosłup tu spojenie łonowe, tu ucho tu przeziębienie.....................
zawsze miałam powera jak dzik a teraz zwłoki normalnie maluch wysysa ze mnie energię no ale cóż oby mu na zdrowie jednak marzec mógłby być juz
ja też z lekka zaczynam czuć się ociężała. Śmieszne to dla mnie uczucie, bo nigdy nie mogłam narzekac na figurkę, a wręcz kiedyś bardzo chciałam przytyć...
Teraz : Słonica Kinga - była taka podobno w zoo poznańskim (może jeszcze żyje ??? )
coraz mniej wygodnie mi na krzesełku przy komputerze ;(
no jakieś 15 tygodni,
zleci, zleci ale faktycznie teraz bedzie coraz ciężej
dolny odcinek kręgosłupa już mi się daje we znaki a przy przekręcaniu się z boku na bok już jęcze
chciałabym luty już!!
albo styczeń przynajmniej
a wybieracie się kobitki na jakiś bal sylwestrowy? ;D