Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obiecalam sobie, że jeśli urodzę zdrowe dziecko to napiszę tu o tym dla wszystkich Was, które się teraz martwią. Przechodziłam bostonke w 10tc bez gorączki, ale z licznymi bardzo dokuczliwymi krostkami. Przeplakalam całą noc po tym jak na forach dowiedziałam się jakie skutki dla dziecka może mieć tą choroba na tak wczesnym etapie ciąży... Potem na SORZE (pojechałam zrobić USG dla własnego spokoju) słowa lekarza też nie były wspierające... Dziś moja córka ma 9 miesięcy, urodziła się z 10 punktami w skali Apgar, jest zdrowa i radosna. Także dziewczyny dbajcie o siebie, jasne, ale pamietajcie, że NIE JEST tak, że bostonka to zawsze wyrok dla dziecka.Jestem w 7 tyg 1 dn ciazy. Wlasnie zobaczyłam, ze zaczyna się u mnie bostonka. Zarazilam sie od synka.
Czy sa tu mamy, ktore przeszly bostonke w I trymestrze ciazy?
Jestem w 7 tyg 1 dn ciazy. Wlasnie zobaczyłam, ze zaczyna się u mnie bostonka. Zarazilam sie od synka.
Czy sa tu mamy, ktore przeszly bostonke w I trymestrze ciazy?b
Ja też obiecalam sobie, że jeśli urodzę zdrowe dziecko to napiszę tu o tym dla wszystkich Was, które się teraz martwią. Przechodziłam bostonke w 10tc bez gorączki, ale z licznymi bardzo dokuczliwymi krostkami. Przeplakalam całą noc po tym jak na forach dowiedziałam się jakie skutki dla dziecka może mieć tą choroba na tak wczesnym etapie ciąży... Potem na SORZE (pojechałam zrobić USG dla własnego spokoju) słowa lekarza też nie były wspierające... Dziś moja córka ma 9 miesięcy, urodziła się z 10 punktami w skali Apgar, jest zdrowa i radosna. Także dziewczyny dbajcie o siebie, jasne, ale pamietajcie, że NIE JEST tak, że bostonka to zawsze wyrok dla dziecka.![]()
Moja córka skończyła w maju 4 lata, jest w 100% zdrowa. Głowa do góry, będzie dobrze. Pozdrawiam serdecznieWitam, jak się potoczyły wasze losy po tej chorobie? Jak się mają wasze pociechy? Czy coś im dolega?
Sama się właśnie dowiedziałam że mam tego wirusa i strasznie się boję.