Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety to wygląda na puste jajo płodowe.Cześć dziewczyny mam problem byłam wczoraj u ginekologa i powiedział mi że jest pęcherzyk ale bez zarodka miesiączkę miałam 21.04.2022 i z ostatniej miesiączki wychodzi ze jest to 9 tydzień i 6 dzień czy jest możliwość że jeszcze pokaże się zarodek zrobiłam 3 razy bhcg pierwsza w 30.05 która wynosiła 54,130 następna zrobiłam w 06.06 wynosiła 1324 a ostatnia betę zrobiłam 13.06 i wynosiła 8537 moim zdaniem wzrasta w normie. Strasznie się boję że się nie pojawi miał ktoś kiedyś taka sytuację..
Jak na 9 tc to beta bardzo niska ,ja uważam że nic z tego nie będzie, a bete się bada co 48 h ,a w takich odstępach ciężko stwierdzić czy jest okCześć dziewczyny mam problem byłam wczoraj u ginekologa i powiedział mi że jest pęcherzyk ale bez zarodka miesiączkę miałam 21.04.2022 i z ostatniej miesiączki wychodzi ze jest to 9 tydzień i 6 dzień czy jest możliwość że jeszcze pokaże się zarodek zrobiłam 3 razy bhcg pierwsza w 30.05 która wynosiła 54,130 następna zrobiłam w 06.06 wynosiła 1324 a ostatnia betę zrobiłam 13.06 i wynosiła 8537 moim zdaniem wzrasta w normie. Strasznie się boję że się nie pojawi miał ktoś kiedyś taka sytuację..