Dziękuje kochana !Nie panikuj! Wiem, ze łatwo się mówi! Ja miałam tak samo! Jest to normalny objaw, brązowe plamy w ciąży nie zawsze znaczą ze dzieje się coś złego. Więcej optymizmu!Trzymam kciuki!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuje kochana !Nie panikuj! Wiem, ze łatwo się mówi! Ja miałam tak samo! Jest to normalny objaw, brązowe plamy w ciąży nie zawsze znaczą ze dzieje się coś złego. Więcej optymizmu!Trzymam kciuki!
Dziękuje bardzo za odpowiedz !Ja mam za sobą już 3 wizyty na SORze a jestem w 12t i powiem ci co powiedział mój ginekolog ale i lekarze w szpitalu.
Jak jest brązowe plamienie, albo skrzepki ale brązowe, ciemnobrunatne, to to jest po prostu zaschnięta już krew np z pęknietego naczynka. I to sie zdaża, nieraz bardzo często. Było i się zagoiło.
Sygnałem alarmowym jest żywa czerwona krew.
A ja bym nie poprosiła. Ludzie, to nie cukierki, tylko leki-hormony a nie wiadomo jaka jest przyczyna plamienia. Lekarz sam powinien postawic diagnoze i dobrac leczenie jesli zajdzie taka potrzeba.
W kazdy razie autorko posta sprobuj umowic sie do innego lekarza na konsultacje i badania. Trzymam kciuki![]()