Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
postaraj się bardziej, bo w takie ściemy ciężko uwierzyćwitam wczoraj byłam u gina i to jest 11 tydzień termin mam wyznaczony na 11czerwca.
Wcześniej chodziłam do gina który nie wykrył ciaży i przez niego dostałam silnego krawienia w pore trafiłam do szpitala i uratowali moje maleństwo nie chce o tym pisac bo sie popłakałam ten lekarz został zawieszony w wykonywaniu swojego zawodu. Teraz chodze prywatnie do lekarza co 3tygodnie czasami co 2 zależy jak mi pasuje.
coś jeszcze chcecie wiedziec?????
Agus Zakochana ze jestem nie tolerancyjna tzn ze co?kazdy moze wypiac brzuch i go pokazac i udawac ze jest w ciazy mam powody zeby jej nie wierzyc wymyslila sobie slub o ktorym ani slowa nie wspomniala bo go nie bylo chce stworzyc sensacje zeby ktos na nia zwrocil uwage tylko po co klamie jakby nie klamala napewno na tych wszystkich watkach na ktorych byla mogla rozmawiac dalej a nie lazic i na kazdym mowic co innego sama sie juz pogubila w tym co mowi to dziewczyna przy kosci nie chwalilaby sie brzuchem w 11tyg bo raczej wiadomo ze to jeszcze nie ten brzuszek ciazowy

tylko że ty jesteś szczupła a ja nie i dla tego mam taki brzuch lekarz też mi powiedział ze mam strasznie duzy brzuch ponieważ ja przed ciażą ważyłam 67 a teraz waże 74kg. ja chciałabym mie troszke mniejszy

A ten temat nie jest po to żeby oceniać innych tylko pochwalić się swoim brzuchem...C[/I]