reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mazia ojj nie mow nic o jedzeniu. Ja bym zjadła budyniu, a najlepiej bym zjadła coś ostrego mmm...
No to 1 kwietnia w prima aprilis? :D ;)
Ja wlasnie chcialam w marcu urodzić ze wzgledu na to że 3/4 mojej rodzinki z marca, i wiekszość znak zodiaku rybki :) A rybki to duszy artystyczne ;P A nie ukrywam synek mógłby po mamusi zdolności odziedziczyc :D

reklama
mazia co do tego "przypadku" to sie zgodze!!! Taka to tylko do szpitala wywalic.... dzidzia poki moze niech siedzi jak najdluzej - w koncu to dla dobra malenstwa :)....

haha wlasnie w uwadze jest o kibolach kolejorza :)...

ja bym chciala urodzic albo 17.04 albo po 23.04 - czyli przenosic pare dni :P:P

17.04 ma urodziny moja mama, mnie urodzila w swoje imieniny wiec bomba by bylo jakby wnuk urodzil sie w jej urodziny....

a po drugie lepiej byloby miec byka niz kolejnego barana zwlaszcza ze ja jestem strzelec, piotr skorpion i jak bedziemy miec barana to bedzie masakra :D...

moja mama to skorpion a skorpiony troche ciezkie są, nie powiem... Podejrzewam ze z facetem czasem masz spięcia ;) ja z mamą niby podobne a sie dogadać nie mozemy, ma fochy, i jakby nie bylo to tupnie nogą i ma. Potrafi dyrygować w domu :P Ja sie nie daje ale tata owszem ;p
Podstępna ;P

a ja jestem lew moj R byk i wedle wszystkich horoskopów ,porownan itp powinniśmy się pozjadac,non stop klocic itp.A jest wrecz przeciwnie:-D

Ja swietnie dogaduje się z blizniakami,innymi lwami i bykami.Najgozej jest mi z koziorozcami Ci to maja charakterki:eek:

Artystka ja tez uwielbiam budyń:D często robię odkąd w ciazy jestem

dokladnie jak mowicie: skorpion dosc ciezki znak, moj - strzelec- jeszcze trudniejszy i jakbym miala tu miec pozniej dorastajacego barana to wysiadam :D... byki sa bardziej ulegle :P.
moja mama jest baranem - nigdy nie mozemy sie dogadac, wystarczy ze dluzej razem przebywamy i odrazu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: hahaha...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry