hejo laski....ja jakos nie mam sil na pisanie.Jakas apatyczna dzisiaj jestem...

mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.
Artystkasuper ze zakupy sie udały

kurcze fajnie,Ci ze bedziesz miec młodego juz niebawem,zazdroszczę.Choc mam nadzieje ,ze moj posiedzi jeszcze conajmniej 2-3 tygodnie.A brzus cudny!!!!!! i moim skromnym zdaniem wysoko

kurcze zeby sie nie okazalo ,ze jeszcze przenosisz

W ogole sory jesli kogos uraże ale nie rozumie jak mozna chciec by dziecko juz sie urodzilo bedąc np w 33 tc dla mnie to jest jakies strasznie egoistyczne.Wiadomo jest nam cięzko ale dla maluszków jest na prawde dobrze by tam siedzialy jak najdluzej.Na MM jest jedna w 33tc i ona juz sie porodu doszukuje u siebie,prosi by juz bylo po.No dla mnie to jest chore jakies

.Ja to chce by maly tam jeszcze posiedzial by urosl duzy,i bym po 4 dniach mogla smigac do domu,a tak taki wczesniaczek ma rozne problemy ehh .
Jestesaniolkiem kurcze to co ten Twoj tak zle gotuje? ja mam meza kucharza więc wypasik

a skurczy wspolczuje w ogole napisalas ostatnio ,ze twoj gin gadal ze do 34 tc twardnienie macicy jest niebezpieczne,a ja z roznych zrodel wiem ze to jest calkiem normalne jesli zdarza sie kilka razy dziennie jest niebolesne i po chwili przechodzi.Ja takie skurcze mam juz od 20 tc.Teraz jakos mi same przeszly:-)A uczyli mnie tego na poloznictwie a i w necie tak pisze

Adka zaciskaj nózki!! by mała jeszcze tam conajmniej z 3 tc posiedziała!!!Trzymam kciuki.Jak najwiecej wypoczywaj
seleminka ja 7.11 slub brałam

a Ty bidu;lko na porodówce sie męczyłas
a co do imion to ja Wam powiem,ze to zalezy od regionu u mnie w ogole nie ma tych Antków a chodze co miesiąc na chrzcielną mszę

w zeszlym roku w mnojej parafi ochrzczono tylko jednego Antka.Na prawde nie znam nikogo kto by tak nazwal dziecię.Ale Nikodemów znam trzech trzy znajome w wieku 18-21 wlasnie mają Nikosiów,Mikołajów nie znam ,Jasiów tez nie.U nas jest teraz jakich boom na Pawełków,Kubusiów i Filipów,a z dziewczynek to AMELKA,Oliwka,Julia,Nadia i Laura.A My dajemy Antoś bo moj ma na 3 Antoś chcielismy dać Krzyś ale szwagierka ma syna Krzysztofa,a poza tym ja często prosze o coś świetego Antoniego(patron rzcezy zgubionych) i jakos zawsze lubialam to imię.Zdzwilyscie mnie ,ze jest ono u Was takie popularne.
Ja jutro mam zamiar sprzatac co z tego wyjdzie nie wiem
A co do wód to zielone bywaja przy przenoszonej ciązy,tak przewaznie sa podbarwione krwią takie rózowawe.