reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Justyś śliczny brzuchacz, troszke Ci sie zmniejszył ;p :) Ale i tak fajowy
Ile masz teraz w pasie?

O własnie zapomniałam wspomnieć że tylko 100gram przez miesiac przytyłam ;p :) wiec mam 15,600 na plusie ;P
no kurcze zauwazylam ze zjechal troszku z 1o5cm zrobilo sie aktualnie 96cm, ale zauwazylam ze sie strasznie podniosl...
Niki szaleje mamie po zebrach....
Adka to Maly tak prze na szyjke i pecherz.... masakryczne uczucie :(...

u szczupłych dziewczyn dziwnie wyglądają te brzuszki,taki wielkieeeeee :-D
a jak mój przystojniak się prezentuje? :-) jeszcze krawat i...
ajjjj jaki on mega przystojny :), az milo sie patrzy :P...

saleminka to duży chłoptaś z niego :) Mmmrrrr.. ;) Słodziak jeden ;)

aniołek na zdjęciach widziałam ze naprawde urosłaś ale w góre brzuś Ci właśnie poszedł ;) Ale Niki szaleje a mój sobie dzis w prawy boczek mamusie cały czas kopie :D

mowisz 3 mieszki juz ma, a w jaki rozmiar sie miesci :)??...

on jest wielki,więc nie kirujcie się rozmiarami;-)
urodził się 57 więc kilka dni w 56się mieścił
potem weszliśmy w 62 (są większe i mniejsze rozmiary,to zależy od firm i materiału...)
teraz wchodzimy w 68,bo np. body rozm 62 są już ciasne ;-)
Kuba ma gdzieś 65cm

artystka ty niebawem pękniesz już hihi

Oj witam dziewczyny, właśnie nie wiem czy naprawde nie wyprzedze. Dziś wstałam i krocze znowu okropnie mnie boli, kłucie czuje tam w dole co i rusz, skurcz mnie łapie tak co 20 minut ,30 minut. Więc może naprawde wcześniej urodze ;P

A wy dziewczyny jak tam sie dzisiaj czujecie? :) Jakieś zakupy? Plany na dziś?:D

saleminka no kochana mój to taki klocuszek się chyba nie urodzi ;] na usg wychodziło ogólnie że malutko waży ;D Więc może nie będzie taki olbrzym :D
Ale z Twojego to porządny chłop będzie, a nie takie chucherko :D

jak masz co 20- 30 minut to jeszcze nie jest źle ale wcześniej raczej urodzisz..
Ja planow dzis niemam jako takich.. puścić pranie, zrobić obiad i takie tam :D:-)
a czuje sie w miare dobrze

reklama
To dobrze że wszystko ok ;)
Ja zamierzam tak do 10 posiedzieć przy laptopie, wezme prysznic, wybiore sie do fryzjera.. Bo jak urodze to już wogóle nie będę miała czasu :P A już teraz mam grzywe jak koń :D haha i siano wogóle mam na głowie ;)
Zamierzam dziś usiąść poprasować rzeczy i spakować tą torbe do szpitala
bo jeszcze jej nie spakowałam haha :P
No i wybieram się na miasto dziś dokupić jeszcze pieluchy tetrowe, tą mate antypoślizgową do wanienki no i poszukam jakiejś fajnej lampki do pokoju :)

Sugar a Ty już przygotowana w razie czego ? :)
A właśnie jak Twoj facet przeżywa jakoś czy na luziku ?:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry