saleminka8
Fanka BB :)
mój był na luzie hehe nawet na porodówce wyluzował,nawet przysnęło mu się hehe bo był po pracy,jedynie zjadł i wychodziliśmy-by kupić łóżeczko a tu ciach coś mi poleciało w majtki hehe :-)
artystka mnie tak krocze bolało od 34 tc Kuba duży i ciężki to mnie uciskał wszędzie,a jak boli cie kroczę to dobry znak,mnie się wydaje,że to dziecko już jest w baltonie i dlatego boli,bo mnie okropnie ciągło,rwało i bolały kości w kroczu od 36tc a w 38 to już masakra,wstawałam w nocy co godz,chodziłam siku i zmieniałam pozycje żółwim tempem,bo wszystko mnie bolało
artystka mnie tak krocze bolało od 34 tc Kuba duży i ciężki to mnie uciskał wszędzie,a jak boli cie kroczę to dobry znak,mnie się wydaje,że to dziecko już jest w baltonie i dlatego boli,bo mnie okropnie ciągło,rwało i bolały kości w kroczu od 36tc a w 38 to już masakra,wstawałam w nocy co godz,chodziłam siku i zmieniałam pozycje żółwim tempem,bo wszystko mnie bolało
:-) a pozatym mąż spokojny jest bo to nie on bedzie rodził
. Rano trochę pobolewało mnie podbrzusze i brzuch miałam twardy. Niunia też coś jakoś mało ruchliwa dzisiaj.
Ja idę się wykąpać, bo jeszcze muszę kilka rzeczy zrobić... Może być taki przypadek, że urodzi się pomimo brania fenoterolu? Ja powinnam w sumie odpoczywać a ja cały czas coś robię... :-( Nie mam czasu leżeć. 23 lutego mam wizytę więc dowiem się kiedy odstawić tabletki..