reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

• Starter tematu Starter tematu adka696
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hejka heh widze ze piszecie o znakach zodiaku ;p ja jestem koziorozec ale nie mam "charakterku" jak mazia napisala ;p no chyba ze ktos mnie zdenerwuje ale to chyba jak kazdy a moj W tez jest koziorozcem i tez niby powinnismy sie pozabijac i cus tam wiecej hehe ale jak narazie to jest gicior no wiadome ze jak kazda para raz na jakis czas sie poklocimy ale to normalne :)
pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie :)

A ja jestem Lew...
Jak sie macie z rana? Ja wczoraj byłam u pani ginekolog.. Oj powiedziala że do terminu porodu (22 luty) nie dotrwam.. :D że urodze wczesniej, ale to nigdy nie wiadomo :P hehe pozatym od wczoraj mam bóle jajników.. nieregularne wiec niwiem czy to juz sie coś szykuje czy nie.. :eek: :zawstydzona/y: tak czy siak pozatym sie dobrze czuje i oczekuje. jakbym sie nie odzywała do pon, to wiecie gdzie jestem :D a zresztą napisze do Sówki smsa jakby co :-)

co do znakow mój P to wodnik. I sie i dogadujemy i nie dogadujemy. Ale w czasie mojej ciązy to sie nieeee dogadujemy haha ;p on mowi ze pieknie wygladam na to ja mu awanture ze kłamie, ze w zwiazku powinno sie prawde mowić i że on wobec mnie jest nie szczery...
No cóż :P Nie wiem czemu, czasem jestem jak taka służąca biegam miła i wogole, a czasem niby wszystko ok a ja od tak wytocze awanture xD

Adka nooo ah te skorpiony..

sugar no kochana to 3mam kciuki za was :D Też już bym chciała zeby to tak szybko u mnie nastąpiło :D

A ja wam powiem ze moja babcia to bliźniak i niby sie dogadujemy ale w glebi duszy strasznie sie nie lubimy tzn babcia lubi wymuszać wszystko, jej spojrzenie i juz musi byc tak jak ona chce a ja juz mam dosc klutni to ulegam byleby dala mi spokoj :P
A druga babcia to baran i baaardzo trudno nam sie dogadac ;p obie straszne gaduły jestesmy i klucimy sie czesto o to która której przerwała i która teraz ma mówić hahaha :P

a ja wlasnie weszlam na swoj znak zodiaku i dam wam troche zdań xD haha wszystko dokładnie sie zgadza
Ryby są empatyczne, wrażliwe, mają dużą wyobraźnię i intuicję, łatwo doprowadzić je do łez, są niepoprawnymi romantykami. Kreatywne, posiadają wiele talentów, często zostają artystami. Patrzą na życie przez " różowe okulary"
Potrzebują kochać i być kochani.mają wielkie serca, łatwo je zranić. Są bardzo tolerancyjne. Dom, rodzina, są dla nich bardzo ważne. Są szczere, otwarte, lubią towarzystwo.Łatwo wybaczają krzywdy. Mówi się że potrafią z wroga zrobić swojego przyjaciela.
Często w ich życiu pojawia się chaos, poczucie bezsensu, nadmierne przeżywanie uczuć, krytycyzm, zmienność nastrojów, mają tendencję do izolowania się. łatwo wpadają w kłopoty. Często inni ludzie wykorzystują ich dobroć i naiwność, doprowadzając do strat materialnych

idealnie mnie opisali haha

Adka no ja słuchałam serca i wyszłam jak zabłodzki na mydle ;P
Teraz raczej rozsądek przeważa :D
A ja nawet nie wiem ja rybki on wodnik ale nie wiem czy pasujemy do siebie.
Na jakiej stronie pisało jakie znaki pasuja do siebie?

kochana to widzisz sie swietnie dobraliśmy :D
A co do nóg... Ehś ja mam od kolan w góre ok a poniżej kolan.. Ehś.. Mam łydki masakrycznie umiesnione, łydki mam tak grube jak uda i w żadne rurki nie wchodze. Tzn mam jedne swoje ulubione i fajnie wyglądają, ale ogólnie w lato wygladam jak nie wiem co..
Ja 15,5 kg przytyłam i z checia bym Ci całe 15kg oddała... ;)
Ale wiem też ze za chudym tez niedobrze jest być.
Grubszej osobie łatwiej jest zrzucić. A chudym osobom czasem wpycha sie wszystko co sie da a przytyć nie mogą, więc tu jest gorzej.

A ja siedze i maluje pazurki u nóg :D haha

reklama
adka daje daje rade ;D ;) No może dlatego że ja przed ciąża szpagat i wszystko robilam :p I taka wyćwiczona troche byłam :P Ale poza tym to nie wiem dlaczego ;] Myslalam ze bedac w ciazy nie dam rady nic zrobic a tu co? Paznokcie jeszcze sobie maluje ;D:P Teraz czekam aż wyschną i wzorki zrobie ;D

Haha to Twoja mama widze niezła agentka. Moja mamuśka to któregoś razu Motorolke taką nowiuską co 2 tysiaki kosztowała wrzuciła do kibla.. Hahaha ;p I nie chciała wyjąć. Hehe Niezła agentka jest z niej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry