Dziewczyny nie mam czasu was poczytac, kilka postow przeczytalam ale troszke mi sie teraz śpieszy a wogole ostatnio czasu juz nie mam
Michaś waży 8400 mierzy 71 cm

Je wszystko pije z kubka albo z lyzeczki, z butli jedynie jak baaardzo chce mu sie pic, bo lyzeczka sie denerwuje ze wolno hehe
Na sprawie Ojciec Michasia zrobil ze mnie najgorszą dzi**e szm**e kur** itd..
Musialam 500zł zaliczki za badania dna zapłacić, tamten tak nazmyslal w sądzie, nagadał ze szkoda gadac...
Ale przestalam sie nim denerwować, nastepna sprawa 8lutego...
Narazie jestem bardzo szczęśliwa jestem z Patrykiem (rok starszy jest) kiedys bylismy razem ale bylismy dzieciakami glupimi

teraz jest inaczej, poznałam jego rodziców. są wspaniali Patryka mama chce poznać mojego Michałka

W tym tygodniu zamierzam rodzicom powiedzieć ze jestem w związku.. Bo wczesniej poki nieoficjalnie sie spotykalismy to nie chcialam im mowić mieszac w glowie gdyby nie wyszlo
Oczywiscie Patryk dostal niezla rozmowe... Musialam wszystko mu powiedzieć, obgadalismy to razem i jest dobrze

Nie moge nic wiecej napisac bo Michał wlasnie sie obudzil a ja mam kupe sprzatania przed świetami. Więc lece
3majcie sie buziaki dla was i dzieciaczkow!!! :* i wesołych świąt ( w razie gdybym do świąt nie dotarła na bb)
i moja nowa fryzurka i kolor wloskow