Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja na razie daje sloiczki.NA poczatku tez sama gotowalam ale sloiczek to duzo latwiejsza sprawa.Poza tym nie mam dostepu do ekologicznych upraw a te targowe marchewy to nawet mnie uczulaja.
Madzia a Ty robisz zupke na pare dni czy codziennie?
[Quote = Madzia_Singh; 4224314]
Jabłuszko i tez bananka dusze codziennie [/ QUOTE]
Ja podaję surowe i jabłko i gruszkę i banana

Mam pytanie do Mam używających butelek TT. Na Noc dałam Tosi mleczko (120 wody + 4 miarki mleka) z dwoma miarkami kleiku ryżowego przez smoka 3+ i ciężko jej się piło i ten smok jej się zasysał. Jak jej podałam samo mleczko to też się zasysał ale szybko łykała i wróciłyśmy do 2+.
Dziwne - czemu się zasysa - czy Wam też się tak robi?
I jeszcze jedno pytanko śmierdzące
Jak powinna wyglądać kupka po sztucznym? Mała zaczęła robić 1 dziennie, bardzo gęstą, bardziej w zielony wpadającą i małą w porównaniu z tymi musztardowymi na cycu.
Dzisiaj próbowałyśmy mleczka Bebilon i mala zjadła więcej niz Enfamilu bo po 120-130. Ale nie wiem czy to mleczko czy poprostu po spacerach miała większy apetyt. Mi osobiście bardziej smakuje Bebilon niż Enfamil I po Bebilonie kupka była bardziej papkowata nie taka zbita bardzo jak po Enfamilu.
Mamy też problem z piciem bo Tośka nie chce pić nic z butelki jeśli to nie mleczko. Wpycham w nią łyżeczką wodę lub ewentualnie wodę z herbatką Hippa bo po soczku jabłkowym wykręca się jak po cytrynie.
Może dlatego te kupki są takie zbite bo mało pije?

a na stronie tt znalazlam nawet specjalny do kaszki 
i rzeczywiscie nam tez sie zasysaly i 2+ i 3+ ale nie sprawialo nam to jakiegos duzego klopotu ;-)