reklama

Bydgoskie ciężarówki 2010/2011

reklama
Ależ Samanto, tak bardzo się nie martwię... Po prostu dziewczyny pisały, że dwójka jest przepełniona, a mi się wydaje, że za kilka m-cy jeszcze większy tłok może być na markwarta, bo teraz prawie wszyscy chcą tam rodzić. Poza tym fakt bycia w 11 tc chyba nie dyskwalifikuje mnie z rozmów o porodówkach i porodzie. Szczerze mówiąc jak tylko okazało się, że jestem w ciąży zaczęłam myśleć o porodzie. Może dlatego, ze z jednej strony czuję przerażenie jak o tym pomyślę, a z drugiej już się nie mogę doczekać! Poza tym jak sobie w głowie podejmę wstępną decyzję gdzie urodzę będę dużo spokojniejsza.

Aniucha- w takim razie trzymam kciuki żebyś dotrwała do 37 i urodziła na markwarta:))

Chyba nieuważnie przeczytałaś moją wypowiedz - nie wspomniałam słowem,ze kogoś dyskwalifikuję z rozmów w danym temacie (każdy ma prawo pisać co i gdzie chce na tym forum), nie wiem jak Ci to przyszło do głowy; chodziło mi o to że przez prawie 20-30 tygodni ciąży mogą wydażyć się różne sytuacje, które dopiero w ostatniej chwili mogą zaważyć na decyzji którą mamy do podjęcia

Ale tu cicho...:)
Co tam dziewczyny u Was słychać? Ciekawe co tam u Olkale- może mała Natalka jest już na świecie?:))
:) jeszcze jestem w dwupacku :) na razie cisza... mała trochę mniej aktywna więc moze się szykuje :)********** nie było mnie, bo imprezowałyśmy ;) chrzesniak 18-tke wyprawiał... zamiast odpoczywać i relaksowac sie to jeszcze zakupy mi w głowie :D właczył sie Nam oststnio syndrom "wicia gniazdka" więc próbujemy na szybko pokoik dziecięcy wyposażyć w diceice elementy typu firanki, dywan itp :D

Witajcie Mamuśki

na wstępię gratuluę bycia w błogosławionym stanie ;)) i życzę lekkich i przyjemnych porodów, zwłaszcza, że jedna z Was już jest tuż tuż ;)

mam na zbyciu kilka różnych akcesoriów po moich dzieciaczkach, więc jeśli któraś byłaby zainteresowana to proszę o kontakt na priv. Są to m.in. wiklinowy kosz na kółkach z baldachimem, elektroniczna niania BabyOno, laktator ręczny, ubranka (głównie dla dziewczynki na start), kombinezony zimowe rozmiar 68, mata edukacyjna TinyLove ,poduszka ułatwiająca karmienie; chusta do noszenia carrycot infant.

zapraszam do zakupu

Olkale- podziwiam Cię, że masz tyle energii:) Ja na żadne imprezy się nie kwalifikuję, bo najpóźniej o 20 zasypiam, mam nadzieję, że drugi trymestr przyniesie zmiany na lepsze w tym zakresie:))
Zazdroszczę szykowania pokoiku no i w ogóle, że zaraz zobaczysz Małą, przytulisz.... :)

Olkale- podziwiam Cię, że masz tyle energii:) Ja na żadne imprezy się nie kwalifikuję, bo najpóźniej o 20 zasypiam, mam nadzieję, że drugi trymestr przyniesie zmiany na lepsze w tym zakresie:))
Zazdroszczę szykowania pokoiku no i w ogóle, że zaraz zobaczysz Małą, przytulisz.... :)
no niebawem hormony zmienią bieg :) na czwórkę lub piątkę ;) 2 trymestr to duuuużżżżo energii (choć to pewnie indywidualna sprawa) jak w miarę noc prześpię lub dośpię z rana po nocnych perypetiach to w dzień daje radę z normalnym funkcjonowaniem.... choć prawde mówiąc powinnam się oszczędzać i leniuchować, bo Natalka trochę ,mało waży i moja gin twierdzi,ze jedzonko zamiast dla niej jest pożytkowane przeze mnie ;)

11 tc kiedy to było... ja już na finiszu i jakoś nie wiem kiedy to minęło (?) chyba jeszcze nie dociera do mnie, że to już tuż tuż...

spokojnej nocy zyczę (sobie też ;))

reklama
hejka, ja dzisiaj zaliczę swoja pierwszą wizytę z ciążą u ginekologa. na początek zarejestrowałam się do Jurasza do dr Zielińskiej, potem przerzucę się prywatnie na kogoś. już nie mogę się doczekać. oby wszystko było ok! mam nadzieję, że będzie już w stanie potwierdzić ciążę (7-my tydzień).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry