Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co do świąt to nie wiem czy juz pisałam czy nie ale wigilia u mamy i II święto u mamy a w pierwsze mialiśmy iść do siostry ale ona teraz się pytała czy my robimy
. A my nie robimy bo nam się nie chce. Wogóle mi się nie chce. Robię tylko pierogi i uszka do mamy. Do jedzenia mamy swojską szynkę, zrobię sałatkę, wędzony łosoś z chrzanem,pasztet z zająca i sernik. U mnie też się nie jadło w swięta obiadu ale u mężą tak więc obiadek będzie i zrobię właśnie łososia ale................nie śmiejcie się z LIdla LIDL Ja nie zumiem tej całej gorączki kulinarno sprzątaniowej. Liczy się bycie razem, ciepło bliskość a nie wypucowane okna i kulinarne popisy które zajmują całe tygodnie. Tradycja jest ważna i w wigilję ma być pięknie odświętnie, ma być biały obrus choinka i opłatek a reszta to już tylko dodatek.