• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to ja sie tez chwale ze wszystko juz prawie zrobione mam,jutro tylko upieke mieska i bedzie git:)))...

Madziara,to ci sie porobilo;(...zdrowka i duzo sil na przygotowania!

Vikiigus,bys w tym kiepskim nastroju za dlugo nie byla...a co do pazurkow to nie ta Asia;)...

Ja prezenty pakowac bede wieczorem bo dopiero papier kupilam,dobrze ze se w ogole przypomnialam;/...zaraz ide do bratowej na kawe a potem jeszcze do psiapsoly na male cos pod te swieta:),sie zrelaksuje troche;P...

Wszystkim zycze szybkiego przygotowywania swiatecznego i oby nie za dlugo w kuchni;)...z zyczeniami jeszcze zajrze jutro:)

reklama
Już prawie wszystko mam gotowe....została jeszcze sałatka śledziowa do dokończenia.:cool2: Jutro nie robię nic :-p Tylko prysznic i paznokcie hehehee

Sali ja ryby kupuję w rybnym na osiedlu. Wiem, że i w 'kerfuże' potrafi być tani łosoś....ale po pierwsze rozchodzi się w 3 sekundy a po drugie, zadaję sobie sprawę, że przepłacam, że sklep ma narzut ale swoją drogą zastanawiające jest to, że w markecie on o ponad połowę tańszy :no: Mam wrażenie, że to tak jak ze wszystkim, co dużo tańsze to nie do końca 100% jakości.....:eek:

Życzenia to jutro.

Ja chyba jutro z rana sobie porobie ,bo juz mam dosc na dzisiaj;/dwie godz latałam po sklepach w poszukiwaniu kurtki dla Tymka i Kai i prezentu dla babci,wszystko kupiłam oprócz kurtki dla Kai;/

Gotuje rosół na galat i buraki do potarcia,jutro zrobie barszcz i cała reszte.

Zastanawiam sie czy isc do Tesco ale nie wiem czy mi sie chce hehe.

Ja mam jeszcze jutro dzien i pojutrze do obiadu:-D

Moje plecy:-(:wściekła/y:Juz chyba nie doczekam chwili kiedy np. mój brat zaprosi mnie na Swieta :no:Jestem skazana na dozywotnie robienie ehh

[h=6]Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia?
Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie?
Dlaczego śpiewamy kolędy?

Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa.
Dlatego, żeby podawać sobie ręce.
Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie.
Dlatego, żeby sobie przebaczać.[/h]

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Chatka już sprzatnieta, jeszcze jutro zarełko dokończyc i włala:-)

My w wilgilię u teściów, dlatego za dużo do roboty nie mialam, zrobiliśmy tylko śledzie w ocie, przygotowalam farsz (kapusta z grzybami). Jutro czeka mnie zrobienie sakiewek z ciasta francuskiego z w/w farszem i będę piekła jabłecznik. U tesciow nie ma pierogów więc, ja chociaz do barszczyku te sakiewki chcę zrobic. Pirogi mam za to w zamrażalniku od mamy, no i jade też z maminym barszem do tesciów bo ichniego nie lubie:-0. Oni robia na slodko a umnie zawsze na kwaśno
biggrin.gif

W te piękne święta
niech każdy pamięta
z serca płynące życzenia:
marzeń spełnienia,
iskierek radości
i dużo dużo miłości.​

[video]http://kartki4u.eu/kartki/47/3/d/3159.gif[/video]
[h=6]Ten cudowny, pełen radości czas Świąt, niech przyniesie wiele szczęścia i radości, a Nowy Rok spełni najskrytsze marzenia.[/h]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry