hej,
ależ się zrobiło Świątecznie.
My Wigilia u siostry w nowym domu. Moja rodzina i szwagra....jakieś 20 osób. I Święto do Teściów a II do rodziców.
Na dużą wspólną Wigilię zostałam wytypowana do ryby po grecku, sałatki śledziowej, pasztetów (już upieczone) . Dodatkowo robię dla nas trochę rybki po japońsku i jabłecznik.
Resztę na pewno przywieziemy w podarce od teściów/rodziców.....
Zdrówka dla chorowitków małych i dużych.
Paznokcie mi się długie podobają ale jak mam to się męczę....także ja preferuję krótkie -lubię wyjściowo pomalowane na czerwono.
Teraz jak w domu siedzę to podkład tylko na wyjścia. Ale jak pracuję to jesienią/ zimą używam. Ostatnio miałam
OKAZJA!!PODKŁAD LIFTACTIV FLEXILIFT TEINT-VICHY (2007236309) - Aukcje internetowe Allegro. Mam bardzo suche poliki i inne strasznie je wysuszają nawet jak nie są matujące

Do tego kulki brązujące oriflame i jest ok.
Aaaa jeszcze mi się nasunęło odnośnie łososia.....nie wiem czy kupno filetu wychodzi tak tanio

Kupiłam kawałek na święta, bo robię w masełku czosnkowym i za 60 dag zapłaciłam 35 zł chyba

. Rok temu kilo było po 45 zł a teraz 54 zł.....MASAKRA. A tam 700 g i jeszcze dodatki
Ja jutro mam M. w domu to się Radkiem zajmie a ja do garów....Fran miał być w domu ale chce iść do przedszkola

A niech idzie, będzie spokojniej

.