• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej kobiety
A wiec jestem po USG i pan dr mówił ze wszystko jest super,ze nawet tego płynu by nie zobaczył w opłucnej gdybym mu nie powiedziała,takze Jordanek jest zdrów jak ryba.
BPD- 7,8 cm -Główka
FL- 5,51 cm -Stopa
Łożysko na ścianie tylniej
Takze Jordanek jest odpowiednio duzy do wieku ciązy..
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
Jestem najszczęśliwszą osobą dzisiejszego dnia
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

reklama
WOMEN ciesze sie razem z Tobą...

dziewczyny, pamietacie kiedy prałyście i prasowałyście ubranka? październikóweczki już pomalutku zaczynają i nie wiem czy tez mam wziąść sie do roboty... chyba tak, co? w sumie dzidzia może sie szybciej urodzić, tffffu, tfffuuu..

Women, cieszę się, że z małym wszystko ok.

Renifer, ja prałam ubranka miesiąc przed terminem, wyprasowałam i popakowałam w czyste worki i czekały na Oliwkę, okazało się, że trochę krócej, bo 2 tygodnie.

WOMEN ciesze sie razem z Tobą...

dziewczyny, pamietacie kiedy prałyście i prasowałyście ubranka? październikóweczki już pomalutku zaczynają i nie wiem czy tez mam wziąść sie do roboty... chyba tak, co? w sumie dzidzia może sie szybciej urodzić, tffffu, tfffuuu..

ja tez jakos miesiac przed :-) a teraz robię to non stop, z tym, że jak najwięcej prasowania wciskam męzusiowi ;-)
jutro odwozimy moją mamę do domu, kurcze teraz bedzie gorzej hehe kto obiadek zrobi nam ?! moze wykarmię piersią całą naszą trójkę ?:-D:-p

ja tylko na sekundke, na 11-tą mam wasilewskiego, potem chce naciagnac meza na zakupy wózkowo-łóżeczkowe... jak dzis nie kupimy to go normalnie zastrzele... swoja drogą cieżko jest wybrac coś z kimś kto cały czas gada przez komórke :no::no::no::no::no::no::no:

buziaczki i miłego dnia!!!

Ja sama wybierałam, pokazywałam mężowi, a on akceptował. Wózek, łóżeczko, krzesełko do karmienia, leżaczek (który finansowała chrzestna) i wiele innych rzeczy dla małej kupiłam na Allegro. Tomek chciał mieć decydujące zdanie tylko w sprawie fotelika, ale i tak wyszło na moje, bo koloru, który on wybrał nie było :-D

RENIFERKU co do prania rzeczy to ja prałam i prasowałam w kwietniu.
Co do kupna łóżeczka nie miałam problemu bo dostałam od Citki.
Teraz mam stać łóżeczko za piecem bo moja Dominika śpi ze mną.

reklama
ja tylko na sekundke, na 11-tą mam wasilewskiego, potem chce naciagnac meza na zakupy wózkowo-łóżeczkowe... jak dzis nie kupimy to go normalnie zastrzele... swoja drogą cieżko jest wybrac coś z kimś kto cały czas gada przez komórke :no::no::no::no::no::no::no:

buziaczki i miłego dnia!!!

i jak wizyta Renifer?
Dziekuje wam kobiety za miłe słowa.
Agnes z tym karmieniem całej waszej 3 rozwaliłas mnie hehehe byłoby za dobrze nie sądzisz hehe:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry