• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ignaś też dziś nie wie czego chce, na spacerze tylko na rękach go musiałam nosić, teraz nie chce pysznej zupki, którą sama ugotowałam i domaga się żeby cały czas na niego patrzeć.
Mój mały nigdy nie przespał w dzień 3 godzin!! Kiedy miał 2 miesiące był nieznośny, płaczliwy, marudny ale tak od 4 m-ca juz jest lepiej.
Masz racje co do tej pogody, dzieci jak najbardziej reagują na szaro-bure dni
Chociaż ja nie lubię szukac przyczyny marudzenia czy połakiwania na siłę. oczywiście kiedy płacze to sprawdzam czy nie głodny spiący i nie ma mokro.
Babcia mojego męża to na każde jęknięcie Ignasia ma przyczynę.
I tak słysze na okragło: może mu zimno,może gorąco, może nie chce tak a może siak, to przez burze to przez słonce, wiatr. wychodzi na to ze powinien non stop płakac. w sumie teraz kiedy dzwoni to zawsze zwalam na zęby albo mówie ze grzeczny:)
a u was jak to wygląda?

reklama
Babcia mojego męża to na każde jęknięcie Ignasia ma przyczynę.
I tak słysze na okragło: może mu zimno,może gorąco, może nie chce tak a może siak, to przez burze to przez słonce, wiatr. wychodzi na to ze powinien non stop płakac. w sumie teraz kiedy dzwoni to zawsze zwalam na zęby albo mówie ze grzeczny:)
a u was jak to wygląda?

:-D:-D:-D:-D jak bym słyszała moją teściową, tak samo zawsze ma przyczynę na wszystko, a to na deszcz, a to za ciepło :tak:..., strasznie mnie to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i w ogóle ona też, ponad 3 lata już mieszkam w ich sąsiedztwie ale nie moge się do tego przyzwyczaić, a teraz to aż się boję co bedzie jak urodze :no: wrrr..,

ja nie mam tesciowej (zmarła dawno )ale jak widać jej rolę przejęła babcia mego meża, jest juz wiekowa ale aktywna (jeździ do niemiec) i uważa że za jej czasów lepiej wychowywano dzieci. nie moze mi wybaczyć że robie to po swojemu

Agnes, chyba żaden odplamiacz nie jest sensitiv, bo przecież musi być mocny, żeby plamy usunąć. Ale przecież potem pierzesz rzeczy w proszku, więc nie ma problemu. Ja go stosuję do rzeczy Oliwki odkąd zaczęły się zupki i soczki.

Ignaś wstał po drzemce i jest maruda okropna, niczym go nie moge zabawic. do tego w domu ciemno i ponuro cały dzień brrrr miał dostac banana 1 raz ale poczekam na lepszy humor

HMMM, powiedziałam mezowi ze w niedziele czeka nas zakup zmywarki... narazie sie zgodził dla świetego spokoju, bo do niedzieli jeszcze daleko!!! :-D:-D:-D

masz racje AGNES, nic mi nie puchnie i nie dolega to rozrabiać i działać w domu moge :tak::tak:ogólnie całą ciaże omineła mnie zgaga, bóle kręgosłupa i inne dolegliwości ciążowe - puchłam tylko troche w sierpniu :laugh2::laugh2: i nic wiecej! za to pewnie poród mi tą lekką ciąże wynagrodzi!!!! :szok::szok:

HMMM, powiedziałam mezowi ze w niedziele czeka nas zakup zmywarki... narazie sie zgodził dla świetego spokoju, bo do niedzieli jeszcze daleko!!! :-D:-D:-D

masz racje AGNES, nic mi nie puchnie i nie dolega to rozrabiać i działać w domu moge :tak::tak:ogólnie całą ciaże omineła mnie zgaga, bóle kręgosłupa i inne dolegliwości ciążowe - puchłam tylko troche w sierpniu :laugh2::laugh2: i nic wiecej! za to pewnie poród mi tą lekką ciąże wynagrodzi!!!! :szok::szok:
Ja podobnie Renifer,tez bez objawów przeszlam ciąze.Takze czekam na poród hehe
Zmywareczka super sprawa

Pozdrawiam was dziewczyny przepraszam ze ostatnio mało pisze i mało czytam co u Was ale jakos strasznie zabiegana jestem.Wybaczcie

reklama
fajne zdjęcie SOPPANA ... do kogo jest synuś podobny??

ja dziś zaczynam gruntowne porządki w domu... na pierwszy rzut biorę sypialnię i jak znam życie to zejdzie mi ze dwa dni... chce wszystko w szafkach poukładac, dywany poprac, by dzidzia przyjechała do lśniącego domu ;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry