soppana
Fanka BB :)
ignaś też dziś nie wie czego chce, na spacerze tylko na rękach go musiałam nosić, teraz nie chce pysznej zupki, którą sama ugotowałam i domaga się żeby cały czas na niego patrzeć.
Mój mały nigdy nie przespał w dzień 3 godzin!! Kiedy miał 2 miesiące był nieznośny, płaczliwy, marudny ale tak od 4 m-ca juz jest lepiej.
Masz racje co do tej pogody, dzieci jak najbardziej reagują na szaro-bure dni
Chociaż ja nie lubię szukac przyczyny marudzenia czy połakiwania na siłę. oczywiście kiedy płacze to sprawdzam czy nie głodny spiący i nie ma mokro.
Babcia mojego męża to na każde jęknięcie Ignasia ma przyczynę.
I tak słysze na okragło: może mu zimno,może gorąco, może nie chce tak a może siak, to przez burze to przez słonce, wiatr. wychodzi na to ze powinien non stop płakac. w sumie teraz kiedy dzwoni to zawsze zwalam na zęby albo mówie ze grzeczny
a u was jak to wygląda?
Mój mały nigdy nie przespał w dzień 3 godzin!! Kiedy miał 2 miesiące był nieznośny, płaczliwy, marudny ale tak od 4 m-ca juz jest lepiej.
Masz racje co do tej pogody, dzieci jak najbardziej reagują na szaro-bure dni
Chociaż ja nie lubię szukac przyczyny marudzenia czy połakiwania na siłę. oczywiście kiedy płacze to sprawdzam czy nie głodny spiący i nie ma mokro.
Babcia mojego męża to na każde jęknięcie Ignasia ma przyczynę.
I tak słysze na okragło: może mu zimno,może gorąco, może nie chce tak a może siak, to przez burze to przez słonce, wiatr. wychodzi na to ze powinien non stop płakac. w sumie teraz kiedy dzwoni to zawsze zwalam na zęby albo mówie ze grzeczny
a u was jak to wygląda?

..., strasznie mnie to 
wrrr..,