• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agnes my mamy sierść dosłownie wszędzie!! ale ja się zbytnio tym nie przejmuje, ważne żeby nie było jej u małego
Ciemieniuche juz zlikwidowaliśmy kilka dni temu,teraz trzeba pilnować codziennego mycia głowy i czesania. Ignasiowi z racji jego fryzury trudno było zlikwidować a on jeszcze nie lubi myc główki. Jak był malutki to miał ją nawet na brwiach.
Ja się teraz zastanawiam jak tu młodemu obciąć pazurki, bo nawet jak to robie we śnie to mi wyrywa rączkę i szkoda mi go budzić.
Dziś słoneczko zaświeciło trochę, wiec humorki jakoś lepsze, oby tak dalej

reklama
czesc dziewczyny
widze ze opowiadacie sobie co lubia wasze pociechy,az miło poczytac.....
Juz niedługo tez bede mogła wdać sie w rozmowę...Jeszcze 1,5 miesiąca i Jordanek bedzie ze mną.
Kochane ale mamy dzis piekną pogodę.
Ja zabieram sie na sprzątanie bo ostatnio tylko latam a tu by tez trzeba bylo trochę posprzątać.

no z tym pampkiem to u nas róóżnie bywa, ale generalnie młody lubi fikać z gołą pupcią
ostanio to tak teatralnie się wyciąga i czeka az się bedziemy zachwycac jaki to on duzy, kiedys nawet jak się zapytałam" jaki Ignas duży to podniósł rączki do góry" strasznie to zabawne jest:)

My uniknęliśmy ciemieniuchy.
A paznokcie Oli lubi miec obcinane, nie wyrywa się i obserwuje cały zabieg :tak:

Z Majką miałam dokładnie tak samo :tak:.

Upiekłam dzisiaj drożdżówkę i wyszła rewelacyjna -zapraszam ;-):-D.
Byłam też dziś u babci pokazać się i stwierdziła że 13 to może nie urodzę ale 20 mogę nie doczekać :tak:, to mnie trochę na duchu podniosło :tak::-D.

Teraz właśnie wcinam placuszek i piję kawusię i rzucam się w allegro.

Kasiad bardzo podoba mi się Twój kot, ja choruję na srebrnego (takiego jak na reklamie whiskas) ale troche ceny mnie przerażają i szukam dachowca o takim umaszczeniu :tak:

reklama
U mnie też się udało obejść bez ciemieniuchy u Dominiki
Ale ona to była łysa jak kolano więc nie miała się jej gdzie zrobić ta Ciemieniucha.
Co do kotów też mam dwa ale podoba mi się cały biały kotek bo moja kocica to wygląda jak hiena cmentarna a kolor jest cały czarny i ma biały krawat i skarpetki białe.
Jak uda mi się zrobić im fotki to wam wkleje

aniu na taką drożdżówkę bym się wprosiła he he

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry