• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aniu mi też piosenka od samego rana leci w głosnikach.
A musze Ci się przyznać ze skopiowałam sobie Twojego kotka i mam go na pulpicie tak mi się on podoba.

To bardzo mi miło :tak::-D

super pioseneczka!!!

kurde, u nas już na październikówkach trzy dziewczyny tulą swoje maleństwa, musze zagęścić ruchy z tym sprzątaniem!!!

Nie załamuj mnie, a u mnie nic sie nie dzieje :baffled::crazy:, może też zacznę sprzątać ale tak solidnie

reklama
RENIFERKU to dziewczyny u was na październiku pośpieszyły się z maluszkami
To jest dobry pomysł aby zacząć tak uczciwie sprzątać później wieczorkiem bardzo ciepła kąpiel.I może bobas szybciutko wyskoczy.
Ale u mnie to sie nie sprawdziło sprzątałam jak się tylko dało wieszałam pranie myłam podłogi na kolanach a Dominika i tak urodziła się 8 dni po terminie.
aniu a Ty już lepiej uciekaj na tą porodówkę.

ja nie chce nic narazie przyspieszyc, bo jeszcze przez tydzień biore tabletki na podtrzymanie! ja sie tylko boje ze mój dzidzius zdecyduje sie wyjść na świat, gdy bede miała bajzel w domu!! dlatego wole sprzatnąc teraz a potem sie lenic! :tak::tak:

ja nie chce nic narazie przyspieszyc, bo jeszcze przez tydzień biore tabletki na podtrzymanie! ja sie tylko boje ze mój dzidzius zdecyduje sie wyjść na świat, gdy bede miała bajzel w domu!! dlatego wole sprzatnąc teraz a potem sie lenic! :tak::tak:

Ja do samego końca czekałam aby zacząć coś robić.
Nie byłam w stanie czasem się ruszyć z łóżka bo miałam taki ból pleców
przesuwający się na nogę z tego powodu też leżałam w szpitalu ,bo podejrzewali ze mam zapalenie nerek.Ale obeszło się bez antybiotyków dostawałam tylko furagin.Jak bym nie mogła tego brać też w domu.

A na sam koniec to mój Maciek sprzątał bo mi sie już nie chciało,ja tylko skręciła łóżeczko bo nie chciałam aby mi Maciek odebrał tej przyjemności i poukładałam Dominiki ciuchy w szafie

hej,

my juz z rana na usg bylismy w szpitalu dzieciecym i tu pani dr orzekła, że to jest zarówno krwiak na miesniu (uraz po porodzie) jak i powiekszony wezeł chłonny ( może byc jako efekt uboczny szczepienia w szpitalu ). z wynikiem tesciowa pojechala do onkolog i ta od razu powiedziala, ze to pewnie bedzie wymagac rehabilitiacji. Tak wiec tesciowka od razu zalatwila wizyte u nastepnej pani dr, ktora polecila onkolog i na 15 jedziemy do niej na gajową a ona juz oceni co bedzie trzeba robic. istny kogiel-mogiel . ooo maly awanturuje się , ide do niego :-)

Witajcie dziewczyny, ja dziś jestem zła, bo nie wyspana. Mała ostatnio mi budzi się w nocy często i chce cyca ciągnąć, dziś to już naprawdę się wymęczyłam, bo cyca traktuje jak smoczek. od tego ciągłego nocnego ciagnięcia to cycki mi się zrobiły jak balony jak na początku karmienia, a już były zupełnie miękkie :baffled:

Renifer, ciemieniuszce można zapobiegać. Po codziennym myciu trzeba dokładnie spłukiwać główkę i oprócz czesania miękką szczoteczką, czesać też grzebieniem dla dzieci, tak żeby zdzierać rogowaciejący naskórek, należy przy tym drapać skórę, ale oczywiście nie tak, żeby dzieciaczka bolało :sorry2:

Agnes do jakiego lekarza idziesz na Gajową? Ja sporo chodziłam do tej przychodni z Oliwką na rehablilitację. ja bardfzo blisko mieszkam tej przychodni, mam do niej jakieś 5-7 minut :tak:

Aniu, kocur śliczny. Rybcia Twoja kotka też śliczna. Ja w ogóle uwielbiam wszystkie koty :-)

reklama
Witam, chwile nas nie było a tu proszę:)
Własnie wróciliśmy z wyprawy życia do galerii pom. tramwajkiem:) Ignaś uwielbia tramwaje:)
Pooglądaliśmy zimowe ciuszki i kupiliśmy troszkę jedzonek dla małego.
Byliśmy też w hurtowni na szajnochy oglądać spacerówy takie tylko żeby wyskoczyć gdzieś, bo taką dużą i wygodną to mamy. W sumie nie wiem.
A Wy gdzie się zaopatrujecie w rzeczy dla dzieciaków?
Bo ten Akpol to trochę przereklamowany:no: taniej jest np w rosmanie ( kosmetyki i jedzonko)
Na kolki my stosowaliśmy Infacol, ale słyszałam od wielu osób ze sab simplex jest lepszy tylko jest problem zeby dostac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry