• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja też chciałam psa, nawet był taki cuuudo w schronisku,ale ja wtedy pracowałam a jeszcze narzeczony w rozjazdach,więc bidok byłby sam
A kot cierpliwie czekał az wrócę i mruczał że az miło było

heloo!!!

ja melduje sie od rana! i mam pare pytań!
dziewczyny czy jakoś można zapobiegać ciemieniusze?
co stosowałyście na kolki? słysząłam ze rewelacyjne jest sab simplex, tylko czy można to dostać w aptece?

ja drugi dzień walcze z sypialnią i myślę że dzisiaj skończe :-D:-D

miłego dzionka!

U mnie też się udało obejść bez ciemieniuchy u Dominiki
Ale ona to była łysa jak kolano więc nie miała się jej gdzie zrobić ta Ciemieniucha.
Co do kotów też mam dwa ale podoba mi się cały biały kotek bo moja kocica to wygląda jak hiena cmentarna a kolor jest cały czarny i ma biały krawat i skarpetki białe.
Jak uda mi się zrobić im fotki to wam wkleje

aniu na taką drożdżówkę bym się wprosiła he he
Na tą drożdżówkę to mi się teściowa wprosiła :wściekła/y: i jeszcze skrytykowała :szok:, stwierdziła że jak dla niej to za mokra, a ja ją piekłam dla nas a nam smakowała, a najbardziej mężowi a o to chodziło.

heloo!!!

ja melduje sie od rana! i mam pare pytań!
dziewczyny czy jakoś można zapobiegać ciemieniusze?
co stosowałyście na kolki? słysząłam ze rewelacyjne jest sab simplex, tylko czy można to dostać w aptece?

ja drugi dzień walcze z sypialnią i myślę że dzisiaj skończe :-D:-D

miłego dzionka!
Co do ciemieniuchy to nie wiem jak zapobiegać bo nie miałam z nią do czynienia, a na kolki Majce dawałam Espumisan w kroplach dla dzieci :tak: i masowałam brzuszek mini przyrządem do masażu i pomagało.

O słońce wyszło :-D.

A to moje aktualne zwierzaczki, a jak znajdę te dwa poprzednie to też Wam pokarzę.

Aniu jakiego masz pięknego kocura no śliczny po prostu.
Moja siostra tez ma kotke,taką łaciatą - fajne są kociaki lecz ja tez wolę psy.
Uciekam do wanienki a pozniej na ryneczek.
Pozdrawiam was Mamuśki

To Ci teściowa.Najlepiej krytykować czyjeś starania.
Ja tam lubię lekko mokrą drożdżówkę nie lubię suchej
ania pięknego masz kotka.
Ja kiedyś miałam rudo białego kocura
A jak pokazałam Dominice Twojego kota to aż buziaczka otworzyła bo bardzo lubi kotki.

podam wam link do piosenki.Ja sie wczoraj popłakałam jak ją pierwszy raz usłyszałam.Jak dla mnie jest piękna,może i wam się spodoba

MP3 :: Polskie Pozostałe :: Jacek Skubikowski - Było nas dwoje - songs.pl

Co do ciemieniuchy to ja nie miałam z nią problemu tak samo z kolkami.

hejka.
dzięki dziewczyny, ja powiem szczerze że też jestem zachwycona Rudym bo tyle lat go szukałam i znalazłam i mam.

Rybca piosenka faktycznie ujmująca :-(, ściągnęłam sobie i leci cały czas .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry