Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agnes, u mnie też tak było. Ja trafilam z tym problemem do poradni laktacyjnej i pani kazała mi karmić małą po 15 minut z każdej piersi, a potem co najmniej pół godziny przerwy. Jak w tym czasie Oli domagała się cyca, to nie miałam jej dawać, tylko nosić ją i zabawiać. Na początku było ciężko, ale z czasem się nauczyła, że między posiłkami są przerwy i nie będzie cały czas mi wisiała na cycu i podsypiała.
I nie zawsze dziecko cycusiowe zaakceptuje smoczek, obojętnie jakby on był podobny do piersi. To zawsze jednak będzie guma, a nie przyjemne miękkie ciało z zapachem mamyMoja tak samo się wściekała, jak próbowałam jej dać smoczek, nigdy żadnego nie zaakceptowała i nadal nie używa.

, bardzo ładnie 

Ale może u dziewczynek smaruje się większą powierzchnię
nie wiem bo nigdy nie miałam córci - ja tylko w siusiaczkach oblatana jestem 

.
a mój M. jest alergikiem, co prawda nie na futro ale to podobno może u Frania wyjść bo może mieć skłonność - a kota potem nie miałabym serca oddać. Więc nie wiem....
gapa ze mnie :-(Ania w międzyczasie wkleiłaś kociaki......śliczne.
Ja bardzo lubię koty ale nie posiadam żadnego :-(. Franio też lubi i cieszyłam się, że kupując go dla niego sprawie radochę sobie ale ostatnio mnie nastraszyli, że kocie białko wytwarzane przez jego skóre to jeden z najsilniejszych alergenów, który może pozostać w mieszkaniu nawet po gruntownym remonciea mój M. jest alergikiem, co prawda nie na futro ale to podobno może u Frania wyjść bo może mieć skłonność - a kota potem nie miałabym serca oddać. Więc nie wiem....
A mi się marzy podobny do tego pierwzego......taki slicznusi Niebieski Kociak Brytyjski......ech :dull::dull:
aniu śliczne koty mojemu tacie się podoba pierwszy i ostatni
Mówił mi jak mu pokazałam te zdjęcia ze takiego by chciał czyli tego pierwszego.
.