• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale super ten kotek co się do was przypałętał
Mój tata jak by takiego widział i by szedł za nim to by juz go by miał w domu
Bo mój tata to taka kociara he he a ja mam to po nim
Już nie wiem ile kotów się u mnie w domu przewinęło
Miłej nocki dziewczynki ja też znikam spać

reklama
Ania super te koty! Mi też podoba się ten ostatni, szkoda że wypuściliście tego koteczka, ja to jestem takie miekkie serce, Zal mi wszystkich zwierzaczków. kiedys nawet ryjówkę przyniosłam do domu a jak musiałam wypuśc to cięzko było.
Nasze dwa koty też się nie polubiły na początku. Kocur się chciał przywitać i bawić a kotka 3 dni tylko " haaaaa" na niego ale potem sie polubiły:-)
Ja tam wole te "europejskie" bo jedzą co popadnie a koleżanka ma persa to tylko whiskas ewentualnie jak ma dobry humor to kitekat, a moje wtryniają karme z biedronki i nawet rosół z makaronem:-)

hello!!!

moja siorka byla też na tej wystawie kotów!
kochane mamusie ściskam Was mocno i przepraszam ze sie nie udzielam tyle co zwykle, ale nie dośc zę mam brzydkie skurcze, które mimo wszystko są troche przywcześnie, to jeszcze nasz dzidziuś październikowy dostał w tym szpitalu zapalenia płucek i zrobiło sie naprawde smutno...
wiem, wiem, nie mam stresowac Mikołaja i siebie ale nie moge o tym nie myślec...

ANIU zycze Ci badzo lekkiego i szybkiego porodu! Ja za pare dni odstawiam tabetki!!! :szok::szok::szok:

ps. wysłałam wczoraj faceta po zmywarke, bo ja leze plackiem przez te skurcze i mysle jak tu jeszcze nie urodzic... kupił niestety 45 - tkę, bo u nas nie ma innych możliwości do zabudowy, a wolnostojącej w kuchni nie chciałam... no i nawet fajną - Siemensika, w której podobno nawet kolorowe naczynia nie staną sie białe i pościerane...

Witam w pogodny poniedziałkowy ranek
RENIFERKU leż i odpoczywaj i nie daj jeszcze Mikołajkowi wyjść niech trochę chłopak poczeka na spotkanie z rodzicami.
Fajnie jak mąż zakupił Ci zmywarkę nieważne że 45-tka ważne ze już nie będziesz musiała stać przy zlewie i myć tych wszystkich garów.
A ja dziś ide do banku a później na jakieś zakupy może do Pepco albo do tego sklepu Sen

Ale super ten kotek co się do was przypałętał
Mój tata jak by takiego widział i by szedł za nim to by juz go by miał w domu
Bo mój tata to taka kociara he he a ja mam to po nim
Już nie wiem ile kotów się u mnie w domu przewinęło
Miłej nocki dziewczynki ja też znikam spać

Ja chcesz to go złapię dal Twojego taty :tak:.

Ania super te koty! Mi też podoba się ten ostatni, szkoda że wypuściliście tego koteczka, ja to jestem takie miekkie serce, Zal mi wszystkich zwierzaczków. kiedys nawet ryjówkę przyniosłam do domu a jak musiałam wypuśc to cięzko było.
Nasze dwa koty też się nie polubiły na początku. Kocur się chciał przywitać i bawić a kotka 3 dni tylko " haaaaa" na niego ale potem sie polubiły:-)
Ja tam wole te "europejskie" bo jedzą co popadnie a koleżanka ma persa to tylko whiskas ewentualnie jak ma dobry humor to kitekat, a moje wtryniają karme z biedronki i nawet rosół z makaronem:-)

On nie jest bezpański tylko tak lata niepilnowany po osiedlu, nawet ma ślad po obróżce na pchły, a jak go ostatnio widziałam to jeszcze ją miał.
A co do jedzenia to moi rodzice mają kotkę "europejską" i ona ma takie wymagania że :szok:, z suchego wybiera tylko te które lubi, zielone zawsze zostawia :no:, Rudy dostał ostatnio 3 saszetki whiskasa bo dama stwierdziła że teraz gustuje w wołowinie :no:, no straszna ja to bym ją przegłodziła to by zaraz zaczęła jeść normalnie a rodzice to się tak z nią pieszczą. Mój to ja wszystko co dostanie :tak:.

hello!!!

moja siorka byla też na tej wystawie kotów!
kochane mamusie ściskam Was mocno i przepraszam ze sie nie udzielam tyle co zwykle, ale nie dośc zę mam brzydkie skurcze, które mimo wszystko są troche przywcześnie, to jeszcze nasz dzidziuś październikowy dostał w tym szpitalu zapalenia płucek i zrobiło sie naprawde smutno...
wiem, wiem, nie mam stresowac Mikołaja i siebie ale nie moge o tym nie myślec...

ANIU zycze Ci badzo lekkiego i szybkiego porodu! Ja za pare dni odstawiam tabetki!!! :szok::szok::szok:

To bardzo przykre i smutne co piszesz o tym dzieciaczku, oby doszedł do siebie :-(:-(
Nie dziękuję żeby nie zapeszać, ale ja się nie zdziwię ja Ty szybciej ode mnie urodzisz bo ja powoli zaczynam tracić nadzieję ;-);-):rofl2:

ps. wysłałam wczoraj faceta po zmywarke, bo ja leze plackiem przez te skurcze i mysle jak tu jeszcze nie urodzic... kupił niestety 45 - tkę, bo u nas nie ma innych możliwości do zabudowy, a wolnostojącej w kuchni nie chciałam... no i nawet fajną - Siemensika, w której podobno nawet kolorowe naczynia nie staną sie białe i pościerane...

A mogę wiedzieć ile kosztowała Twoja zmywarka i gdzie kupiliście? Bo też kupimy a słyszałam że Simensy są właśnie bardzo dobre :tak:

ANIU mąż kupił w domarze, kosztowała 2.700 zł a że wartośc łączna zakupów była ponad 3.000 pln, bo dokupił jeszcze suszarkę i inne pierdoły, to mógł jeszcze wybrac coś gratis za 300 zł >> w związku z czym za darmo mamy mikrofale ;))

reklama
RYBCIA ja bardzo sie ciesze bo nie chciałam kupic żadnego podgrzewacza do butelek, mikrofala nawet szybciej mleko podgrzewa... a przy okazji wiele innych rzeczy... estem bardzo szczesliwa, bo mój mąż pierwszy raz był sam na zakupach agd i bardzo sie spisał ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry