Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ANIU mąż kupił w domarze, kosztowała 2.700 zł a że wartośc łączna zakupów była ponad 3.000 pln, bo dokupił jeszcze suszarkę i inne pierdoły, to mógł jeszcze wybrac coś gratis za 300 zł >> w związku z czym za darmo mamy mikrofale)
, dobrze że się sprawdził. Mój robi zakupy i owszem, ale ........................tylko i wyłącznie z karteczką w ręku
, na której nie może nic być napisane tak ogólnie np,. 30 dkg wędliny, musi być 30 dkg szynki chłopskiej. Wtedy zakupy mogą się udać w wykonaniu męża.

jakbym nie musiała leżec przez skurcze to bym bardzo chetnie z nim pojechała! 

aniu dziękuję za dobre chęci ale ja już mam dwa koty w domu
Więc trzeciego już nie chcę ,choć ten mi się bardzo podoba.
A jak bym chciała jakiegoś kota to nie mam z tym problemu bo mój tato pracuje w schronisku dla zwierząt u nas na Osowej Górze :-):-)
, a kiedyś sąsiad który nie lubi naszego psa wykradł go nam z podwórka i tam zawiózł, bidna całą noc tam siedziała zanim wpadłam na pomysł żeby tam zadzwonić. Ten mój sąsiad też ma spanielkę a moja mu przeszkadza, brak słów na wariata 

ANIU mąż kupił w domarze, kosztowała 2.700 zł a że wartośc łączna zakupów była ponad 3.000 pln, bo dokupił jeszcze suszarkę i inne pierdoły, to mógł jeszcze wybrac coś gratis za 300 zł >> w związku z czym za darmo mamy mikrofale)
! A mikrofalówka się przyda, wiem bo sama też mam 
ja teraz napaliłam się na pralkę,ale nie moge sie zdecydowac. Moze wy macie jakies typy ? ;-) znalazłam fajną Candy z malym poborem wody i pradu, obrotami 1200 i 5kg wsadem no i dobor wody do wagi, co jest istotne.
Byłam dzisiaj na rehabilitacji, jakie okropne byly te cwiczenia, gdy mu krecila glową, tak płakał biedulek a ja go jeszcze musialam trzymac :-( moze jutro uda nam sie wcisnac w lukę na masaż suchy. Jeszcze tylko 9 razy bedzie tak płakał ...

Witam dziewczyny,
Reniferku, jesteś odważna wysyłając faceta na zakupy, dobrze że się sprawdził. Mój robi zakupy i owszem, ale ........................tylko i wyłącznie z karteczką w ręku
, na której nie może nic być napisane tak ogólnie np,. 30 dkg wędliny, musi być 30 dkg szynki chłopskiej. Wtedy zakupy mogą się udać w wykonaniu męża.
Miłego wieczoru,
![]()

.