Hałasuje trochę, owszem, ale się przyzwyczaiłam i teraz tego w ogóle nie słyszę. Przy wysokich obrotach (1200 na minutę) jest dźwięk taki podobny do dźwięku nakręconego bączka, taki piskliwy, ale nie jest to wg mnie bardzo uciążliwe. Bardzo głośno nie jest, dziecko mi się w każdym razie nie budzi.
Za to mam super wywirowane ciuchy, schną wtedy bardzo szybko. W pralce podoba mi się bardzo ekonomiczny program na 2 kg prania (wsypuje się połowę proszku i mniej wody zużywa), całe pranie z wirowaniem trwa tylko 32 minuty. Bardzo często go wykorzystuję do prania kolorów.
Wiesz co, w sumie to nie ma sie co dziwic, ze piszczy bo to juz jest pewien poziom obrotow, a jak na nizszych obrotach to pewnie nie tak bardzo, co ? Chyba sie na nia zdecyduję, no moze obejrze jeszcze przy okazji w innym sklepie, bo chce porownac ceny :-)
A my dzisiaj mielismy wszystkie trzy zabiegi, bo przemila masazystka nas wcisnela na 8. W ogole pani od parafiny i ta masazystka sa sympatyczne. szkoda tylko, ze Iguś tak bardzo płacze. Jestem dzisiaj taka zmeczona mimo, iz młody spał ładnie od 21:20 do 3:13. Mam nadzieje, ze to mu w krew wejdzie:-) to moze bym sie zaczela klasc o 22 i bylabym wyspana

Udało mi sie dzisiaj zalatwic pozwolenie w parafii na chrzest w moim rodzinnym miescie i jestem przeszczesliwa z tego powodu ;-) teraz tylko kupic swiece, szatki, ustalić menu w restauracji, zaliczyc spowiedz

jeszcze troszke czasu do 14 pazdziernika jest ale to szybko minie znajac życie

na szczescie zaklepalismy sobie z mezem fryzjera tylko ja jeszcze bym musiala isc do mojej kosmetyczki, ktora fantastycznei robi brwi i henne

ale to wymaga jazdy do centrum, wiec musze meza albo tesciowa zorganizowac do tego

wogole poszlabym do jakiegos SPA bo te wory pod oczami, wiecznie blada skora mnie dobijają. Pije co drugi lub trzeci dzien soczek z marchwi, ale tylko mlody ma ladna skore, a ja nie

:-(
dobra, wyzaliłam sie, ide do kuchni

Ania/Renifer,
Czy mogę wykupić u Was usługę wyspijcie sie za mnie ?