• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aniu nie do końca wszyscy tatusiowie kąpią swoje pociechy.
Mój Maciek to może z 4razy wykąpał Dominikę do 11m_ca bo teraz gonie ma od 5 m-Cy w Pl
I wszystko ja musze robić przy niuni
A to czesanie kota to na prawdę nie o czasie robiłaś.
Ja jak byłam w ciąży to do samego końca spałam tyle ile wlezie

Nie wiedziałam że Twój mąż jest na wyjeździe :zawstydzona/y:
A ta nocna toaleta kota, to jedyne ciche zajęcie jakie przyszło mi do głowy o tej godzinie żeby się znudzić i zasnąć :tak:.
Dziewczyny ja też bym chętnie spała ile wlezie ale budzę się na siusiu średnio 3 razy a ja mam problem z zasypianiem jak się tak wybudzę i dlatego teraz tak kuszę po nocach :tak:

reklama
ANIA ja chciałabym budzic sie na siusiu trzy razy!!! mój pęcherz zawsze do najmocniejszych nie nalezał ale z czystym sumieniem moge powiedziec ze teraz budzi mnie w nocy co godzine... jak zegarynka... tak, tak, ale później od razu zasypiam :tak::tak::tak: jak gdzies jestem to juz sie smieje ze musze jak pies teren zaznaczyc - gdzie jestem to sikam - dlatego bardzo dobrze mi sie w domu siedzi!

AgnesBest nie chcę cię martwić, ale mój Piotruś jak był taki maluśki, to też spał po tyle godzin, a teraz mu przeszło.
Pierwszą pobudkę mam ok. 1.00 lub 2.00, a spi od 20.00, ale za to potem są pobudki już co dwie lub nawet co godzinę.
Może to dlatego, że jeszcze jest tylko na cycusiu, ale jeszcze trochę do 6 m-cy i wprowadzimy kaszkę.

RENIFERKU ja też przez całą ciąże nie miałam zgagi.
A zgaga ponoć oznacza że dziecko ma mieć dużo włosków.
Coś w tym jest, bo ja miałam straszną zgagę no i Ignaś czarny i kudłaty się urodził:-)
Ewelina ja mam w nocy dokładnie to samo!
Tylko młody mlaśnie 3 razy i śpi a ja nie
Hehehehe ja dziś o 5.15 sprzątałam kotom w kuwecie i w łazience bo moja kocica rozwala piasek.
Ja już po makaronie i oddaje się błogiej lekturze:-)

Aha do pepco "rzucili" kombinezony (2 część.) ale dla chłopców, dla dziewuch kurteczki jesienne.
w sumie dziwna ta rozmiarówka bo w Smyku 74 jest akurat kombinezon, a te w pepco strasznie ogromniaste, nie wiem jak teraz mały będzie rósł, bo na razie trochę mu się zatrzymało

Ewelina pepco to coś w rodzaju " 1001 drobiazgów " można tam kupić prawie wszystko do domu ( garnki, kubki, posciel, zabawki, ubrania) i tak zwane "pierdoły"
Już pisałyśmy że znajduje się na sobieskiego blisko dworca pkp.
Te kombinezony kosztują chyba 60 zł ale są naprwde fajne i są też takie komplety sztruksy+koszulka z dł, rękawem (25zł) ja kupiłam:-)

reklama
A wiec kochane,wróciłam ze szpitala
Maleńki zdrowy jak ryba,kanały i wszytskie przepływy sa w normie,obrzęk minimalny w opłucnej sie utrzymuje 2mm ale pni dr byłam bardzo zadowlona z wyników takze jestem szczesliwa.Nie ma zadnej nie wydolności serduszka,puka sobie tak jak powinno.Pani dr powiedziała ze Jordanek ułożył sie juz główką w dól ze ma bardzo mało miejsca i moge sie spodziewać wczesniejszego porodu.Takze jestem bardzo szcześliwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry