• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja bym z miłą chęcią się spotkała, ale ciezko by mi bylo przyjechac autobusem teraz z takim maluszkiem :-( zwlaszcza, ze zaczyna panowac jakies paskudztwo. Brat do mnei dzwonil dzisiaj i cala moja rodzinka kicha i prycha. Chyba nei pojade do nich na weekend :-(

reklama
Agnes szkoda jak nie dojedziesz.
Ale rozumiem Cię z takim maleństwem chyba też bym nie pojechała
soppana ja się jutro postaram być tak na 11 góra 11:30
A jak nie to innym razem się spotkamy
Miłego wieczorku życzę

dobry wieczór
Ale się u mnie porobiło :no:, Majka przyszła do mnie około 13 że ma śmiecia w uchu, no to zajrzałam i wpuściłam kropelkę soli fizjologicznej, żeby "śmieć" zmiękł. A ona za jakąś godzinę przychodzi z płaczem że ją uch boli :shocked2:, ani się dotknąć do niego nie dała, włożyłam jej watę i ból minął na jakieś 15 minut. Zabrałam się za obiad a ona tak średnio co 10 minut w płacz. Ja przyjechał Mariusz pojechaliśmy do lekarza ( biedna całą drogę i w poczekalni płakała że ją boli ) i się okazało że Majka ma infekcję górnych dróg oddechowych z nieżytem ucha :szok::no:, no i antybiotyk, pierwszy po rocznej przerwie :dry:, no i w aptece 70 zł zostawiliśmy :dry:.
Dobrze leki szybko zaczęły działać i ból minął naprawdę, zobaczymy ja noc minie.
Ja byłam w szoku że tak nagle to ucho zaczęło ją boleć, myślałam że coś sobie włożyła :-(.

ANIA ja chciałabym budzic sie na siusiu trzy razy!!! mój pęcherz zawsze do najmocniejszych nie nalezał ale z czystym sumieniem moge powiedziec ze teraz budzi mnie w nocy co godzine... jak zegarynka... tak, tak, ale później od razu zasypiam :tak::tak::tak: jak gdzies jestem to juz sie smieje ze musze jak pies teren zaznaczyc - gdzie jestem to sikam - dlatego bardzo dobrze mi sie w domu siedzi!

No to ja Ci współczuję gdybm ja miała wstawać co godzinę to wogóle bym nie miała się po co kłaść bo bym i tak nie zdążyła zasnąć :tak:. A ja też tak u wszystkich kibelki zaliczam :tak:

Coś w tym jest, bo ja miałam straszną zgagę no i Ignaś czarny i kudłaty się urodził:-)
Hehehehe ja dziś o 5.15 sprzątałam kotom w kuwecie i w łazience bo moja kocica rozwala piasek.

A ja nie miałam zgagi a Majka miała włoski czarne i dużo :tak:
Ach te koty, ja o 5 swojego czesałam, ale to z nudów

soppana ja jutro chcę się wybrań z Dominiką na tą Akademię zdrowego rozwoju dziecka
tylko jak będzie taka pogoda jak dziś to sobie odpuszczę
A to jest na Starym Rynku w godzinach od 11 do18
A może byśmy się jakoś dziewczyny umówiły i spotkały na tej Akademii z dzieciaczkami co

Ja też bym chętnie poszła, w zeszłym roku byłam, ale nie oddalam się tak od bomu bo jeszcze by była sensacja jak bym tam rodzić zaczęła :-D.
Dobranoc

[quote

Ja też bym chętnie poszła, w zeszłym roku byłam, ale nie oddalam się tak od bomu bo jeszcze by była sensacja jak bym tam rodzić zaczęła :-D.
Dobranoc
[/quote]
;-)przynajmniej byłabyś sławna, no i lepiej tam niż w markecie, bo i takie się rzeczy zdarzały:-)
Biedna Majka, ale ciesze się że leki pomogły
Ignaś miał zapalenie ucha jak miał 2 m-ce i takiego płaczu wcześniej nie słyszałam, ale o dziwo bez gorączki i nikt nie wiedział co mu jest. dopiero prywatnie do laryngologa dziec. i ten orzekł. Powiedział też że statystycznie częściej chorują chłopcy i jak raz złapie to potem może częsciej być. Podobno u małych dzieci to jest od kataru, który zalega w nosku, więc my cały czas profilaktycznie nawilżamy disnemarem. polecam, zwłaszcza jak zaczynają grzać kaloryfery

wiecie co, odstawiłam dwa dni temu luteine (zatrzymującą skracanie sie szyjki), myślałam ze tego w ogóle nie odczuję, ale naprawde podbrzusze mnie mocno napierdziela... za trzy, cztery dni odstawiam fenoterol - hamujący skurcze macicy - i wtedy nie wiem co bedzie, ale czuje w kościach, ze wrzesień jest mój! :tak::tak:

ogólnie chciałam dziś posprzątac, ale chyba bedę sie ekspolatowac po odstawieniu tabletek...

miłych spotkań Wam życze i obiecuje ze niedługo do Was dołącze (jak przestane być obolałym monstrum)

reklama
Hej.
U mnie spokojnie, Majka przespała całą noc i mówi że już nie boli ale ile ona musi tego łykać na dzień dobry :no:, dobrze że ona taka trochę "lekomanka" po mamusi :zawstydzona/y: i nie mam problemu żeby je łykała.

soppana :-D dzięki za taką sławę :-D, ale fakt pewnie zapas pampersów miała bym zapewniony, chyba jednak sie wybiorę :tak:;-).
A to ucho to właśnie od kataru.

Agnes fajowy dzidziulek.

Renifer uważaj na siebie i sie nie przemęczaj, zobacz jaka to złośliwość: ja bym już chciała skurcze i nic, a Ty musisz brać leki żeby te skurcze zatrzymać :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry