Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, Majka przyszła do mnie około 13 że ma śmiecia w uchu, no to zajrzałam i wpuściłam kropelkę soli fizjologicznej, żeby "śmieć" zmiękł. A ona za jakąś godzinę przychodzi z płaczem że ją uch boli
, ani się dotknąć do niego nie dała, włożyłam jej watę i ból minął na jakieś 15 minut. Zabrałam się za obiad a ona tak średnio co 10 minut w płacz. Ja przyjechał Mariusz pojechaliśmy do lekarza ( biedna całą drogę i w poczekalni płakała że ją boli ) i się okazało że Majka ma infekcję górnych dróg oddechowych z nieżytem ucha 
, no i antybiotyk, pierwszy po rocznej przerwie
, no i w aptece 70 zł zostawiliśmy
.ANIA ja chciałabym budzic sie na siusiu trzy razy!!! mój pęcherz zawsze do najmocniejszych nie nalezał ale z czystym sumieniem moge powiedziec ze teraz budzi mnie w nocy co godzine... jak zegarynka... tak, tak, ale później od razu zasypiamjak gdzies jestem to juz sie smieje ze musze jak pies teren zaznaczyc - gdzie jestem to sikam - dlatego bardzo dobrze mi sie w domu siedzi!
. A ja też tak u wszystkich kibelki zaliczam 
Coś w tym jest, bo ja miałam straszną zgagę no i Ignaś czarny i kudłaty się urodził:-)
Hehehehe ja dziś o 5.15 sprzątałam kotom w kuwecie i w łazience bo moja kocica rozwala piasek.

soppana ja jutro chcę się wybrań z Dominiką na tą Akademię zdrowego rozwoju dziecka
tylko jak będzie taka pogoda jak dziś to sobie odpuszczę
A to jest na Starym Rynku w godzinach od 11 do18
A może byśmy się jakoś dziewczyny umówiły i spotkały na tej Akademii z dzieciaczkami co
.
.

, dobrze że ona taka trochę "lekomanka" po mamusi
i nie mam problemu żeby je łykała.
dzięki za taką sławę
, ale fakt pewnie zapas pampersów miała bym zapewniony, chyba jednak sie wybiorę
;-).