AgnesBest
Fanka BB :)
własnie wrocilismy ze spacerku, raz cieplo jak slonko przygrzeje, a zaraz potem jak wicher zagwizda to łeb urywa
a mój tata bidulek w domu sam siedzi i go dreszcze lapią, jutro moja mama wraca z sanatorium to sie nim zajmie :-( ja tez sie boje, zeby sie nie przeziebic. nie wiecie, czy mozna sie zaszczepic przeciwko grypie gdy sie karmi piersia ?
bylam w dronce i kupilam taka kurteczka dla mlodego, szału w wykonaniu nie ma, bo to produkt chinski, ale tak na zmiane sie przyda, w koncu kosztowala 19.99 ;-) normalnie bym powiedziala, ze to kurtka do latania, ale zdąży z niej wyrosnąć zanim nauczy się chodzić hehe
a mój tata bidulek w domu sam siedzi i go dreszcze lapią, jutro moja mama wraca z sanatorium to sie nim zajmie :-( ja tez sie boje, zeby sie nie przeziebic. nie wiecie, czy mozna sie zaszczepic przeciwko grypie gdy sie karmi piersia ? bylam w dronce i kupilam taka kurteczka dla mlodego, szału w wykonaniu nie ma, bo to produkt chinski, ale tak na zmiane sie przyda, w koncu kosztowala 19.99 ;-) normalnie bym powiedziala, ze to kurtka do latania, ale zdąży z niej wyrosnąć zanim nauczy się chodzić hehe
.
. bo juz jeden upuściłam )Wejście na samym początku było kiepskim pomysłem
poradzą sobie hehe