• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ania
albo taxi- miałabys darmowe:-)
My idziemy, bo to pewnie ostatnie chwile wolnosci, chyba trzeba by do pracy, zima idzie ceny rosną, ignasia potrzeby tez:-D
no chyba ze wygram w totka:-)

reklama
RENIFERKUtrzymaj się dzielnie mam nadzieję ze we wrześniu nam się nie rozdwoisz.
aniu fajnie jak już Majce ucho nie boli.
Jak chcesz się wybrać na tą Akademię to może się umówimy i pojedziemy razem autobusem,bo będziesz jechać koło mnie autobusem.
Agnes syneczek to niezły przystojniaczek.

Rybcia,

też załuje, ze nie będzie mnie, ale mysle, ze jeszcze nie raz bedzie okazja :)
oto link do nowych zdjec, ktore zamiescilam na forum

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...karbeczkow-0-a-10659/index10.html#post1625682

dobra, ide sie wreszcie wyprysznicowac i spaać :laugh2:

Rybcia poprostu boskie zdjęcia,śliczne dziecię takie słodkie i taki śpioszek tak ci zazdroszcze hehe

miłych spotkań Wam życze i obiecuje ze niedługo do Was dołącze (jak przestane być obolałym monstrum)

Reniferku nie nazywaj sie tak.....nieładnie
Jesteś piękną ciężaróweczką jak kązda z nas,współczuje tych bóli cholerka pociesz sie ze to juz niedługo i bedziesz miała swoją pociechę przy sobie.

Rybcia,

No proszę jak Dominika ładnie je. żadnych strat nie było ? Nic nieodwracalnie zniszczonego przez jogurt hihi ? Widzę, że ma kolczyki w uszku. Kiedy jej przebiłas i jak to zniosła ? Ja chyba mojemu synkowi nie bede mogla zalozyc hehe a tak załuję ... tak fajnie miec córeczkę hehe

A tak na marginesie, wypuszczasz dziewczynę w takiej miniówce ? ;) Jeszcze ci jakiegos duzego misia przyprowadzi :)))

Agnes moja Dominika miała 2m2t2d jak jej przekułam uszka i bardzo dzielnie to zniosła
A w mini to ona lubi chodzić.A misie to ja lubię he he na mojego Maćka wołam Misiu
Co do jogurtu to trochę strat było ale tylko na pieluszce miała.
A wszystko w koło było czyściutkie i Dominisia najedzona

My już wróciliśmy z rynku i fajowo było, Ignaś w tym domku to miał taaaaaakie oczy, bo tam dużo świateł i takie kolorowe zabawki:-) tylko troche za duzo ludzi naraz ( niby 15 ale było więcej + dzieci ) szkoda że miejscami strasznie zimno było a nie chce żeby mały coś złapał, więc mykneliśmy do domu. Po drodze mały zasnął i zostawiłam go na podwórku w wózku, dopiero się obudził a spał ponad godzinę, co dla niego to rekord.
Dobra ide pichcić włoską kuchnię:-)bo mi się chce makaronu
Zrobiłam pare foto jutro może wlepie

reklama

Jak chcesz się wybrać na tą Akademię to może się umówimy i pojedziemy razem autobusem,bo będziesz jechać koło mnie autobusem.

Ja się położyłam i nie widziałam tej wiadomości do teraz:zawstydzona/y:
Ale Twoja panna sobie świetnie radzi.
My Majce też chcieliśmy uszy przekłuć ale tak odwlekaliśmy że teraz to dopiero na wiosnę najlepiej, prawda?
A powiem Ci Rybcia że jak by u nas była druga córcia to miała mieć na imię Dominika :tak:, bardzo z nam się to imię podoba :tak:
We wrześniu całkiem mądre dzieci się rodzą ! :cool2: [czyt. nieskromnie ja]:-p

:-D:-D miło mi to słyszeć, to jest szansa że Dawidek będzie mądry :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry