• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien dobry
Przepraszam ze mnie troszke nie było ale latam ostatnio jak na miotle,tyle na głowie,załatwiania i latanie wokół firmy szokk juz mam dość czasami i chcialabym sie polenić w domku.
Dzis bylam u lekarza,nadal bakterie w moczu przepisany antybiotyk Amoksiklav i zastanawiam sie czy ten moj lekarz jest calkowicie normlany ale ok,jutro skonsultuje to z lekarze w szpitalu bo wybieram sie na echo serduszka płodu.
Z mam listopadowych jedna miała rozwiązania urodziła śliczne dwie córeczki,takze chyba trzeba sie wybrac powoli do sklepu i kompletować torbę do szpitala hehe.

reklama
aniu szkoda gadać na tego sąsiada.
Women no już czas powoli wszystko kompletować.To fajnie jak urodziła dwie śliczne córeczki
aniuno właśnie jak się czujesz dużo już Ci nie zostało do rozdwojenia się.

Renifer, gdzieś wyczytałam, że mleka modyfiowanego ani odciąniętego nie należy podgrzewać w mikrofalówce, bo mikrofale rozbijają jego strukturę. Można podgrzewać za to bez problemu obiadki.

Agnes, na te ćwiczenia niestety dzieci reagują płaczem, ale nie są one bolesne, tylko dzieci złoszczą się, bo są zmuszane do pewnych ruchów uciskiem nerwów a jednocześnie hamuje się ten ruch (wszystko po to, by wzmocnić odpowiednie mięśnie). No i nie nastawiaj się, że jeszcze tylko 9 razy. Zazwyczaj nie kończy się na jednej serii, być może zdarza się, ale rzadko. U nas skończyło się na 2 seriach, ale chodziły tam mamy z maluchami dużo dłużej.
Co do pralki, ja mam Candy 1200 obrotów z elektonicznym wyświetlaczem i jest super, jestem z niej bardzo zadowolona :tak:

I co Rybcia, wypatrzyłaś coś ciekawego w Biedronce :confused: Mój tata mówił, że jest spory wybór dla dzieci, ale nie wiem czy miał na mysli takie dzieci jak Oliwka czy takie jak moje starszaki.

Women mówisz, że już się rozdwajają listopadówki :szok: Właściwie roztrajają :-D

A my dziś po szczepieniu przeciwko zółtaczce. Nawet dobrze zniosła, popłakała mało a potem jakiegoś większego marudzenia nie było, tylko tyle co zwykle ;-)

Dobra, spadam kąpać Oliwkę, dziś wyjatkowo ja to robię, zawsze kąpie ją Tomek, ale dziś narobił się w kuchni i mu odpuszczam :happy2:

Kasiad,

o to fajnie, ze masz ja i powiedz mi, bo internauci twierdza, ze halasuje przy wirowaniu dosc znaczaco, czy to prawda ? Bo troche sie tego boję ...

Jak narazie raz całkowicie sama kąpałam małego, bo byłam sama w domu, wolę jak to Maciej robi, bo ten mały klocek trochę waży, ja natomiast jestem od oliwkowania, masażyku i ubierania :) no a potem to wiadomo, cyc i nic wiecej sie nie liczy hehe młody zasnał a i ja padam, musiałam wziasc apap bo tak mi łeb przewiało, że nie moglam wytrzymac. Nawet pokrzykiwania małego byly dla mnie nie do zniesienia. z reszta nadal jestem taka otepiala. przygotuje ciuchy na jutro i ide sie myc i spac ...

O tak :sick::baffled:, ciężko mi jak :no:, plecy mnie bolą, nogi, pachwiny, biodra ogólnie to wszystko mnie boli :tak:ale nie narzekam tylko czekam.

:szok: dostała od męża 3 róże :happy2:

Mnie pomagał masaż (oliwką) robiony przez męża, (położna nauczyła go w szkole rodzenia), bo też przez ostatnie tak bolał mnie kręgosłup, że bez tego masażu nie mogłam spać.
Radzę zaangażować męża, to na prawdę pomaga.

a tak w ogóle to trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie:-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry