• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hehehehe ja też byłam z Ignasiem u fryzjera, postawiłam wózek naprzeciw lustra i się patrzył:-) ale po 15 min zaczął płakać i babka się śpieszyła i trochę mi nie tak zrobiła ale co tam:-)
Na pomorskiej otworzył salon PAN FRYZJER :szok: ciekawe jak obcina?? bo ja kiedyś w kraku byłam u jednego, który był no wiecie nie ten tego:-D hehehe po prostu był gejem, bardzo miły i super obcinał, jeszcze nikt nigdy mi takie fryzury nie zrobił jak on

Rybcia jakbyś mogła się nim zająć to super by było, odezwij się na gg
dobrze że przyjeżdza babcia

soppana więc masz już dwie niańki do Ignasia teraz musisz wybrać do kogo chcesz podesłać synusia.
My matki polki chętne do opieki nad maluszkami.
Ja czasem miałam czworo dzieci w domu i niezły bałagan po takiej zabawie ale mi tonie przeszkadzało.

Ja też mogę zaoferować pomoc Soppana, jeśli Ci oczywiście nie przeszkadza, że mam 2 koty i psa, ale małego :-) Mieszkam w razie czego na Bartodziejach.

Renifer, zdrówka dla synusia :tak:

Ewelina, ja też miałam podobny problem jak Oli skończyła 6 czy 7 miesięcy. Trwało to miesiąc i przeszło na szczęście. Nie wiem z jakiej przyczyny były te nocne pobudki, bo ząb jej żaden nie wyszedł.

Rybcia był chyba jakiś problem z gg bo nie dostawałam twoich info :-(ale dziękuję

dzięki Kasiad i Ania nie liczyłam na taki oddzew:-) racja my matki polki musimy trzymać się razem:tak:może kiedyś jeszcze skorzystam, ja sama też się oferuje:-)

Musiałam dać znać babce czy będe więc się śpieszyłam trochę i zadzwoniłam do szefa mężą i zrobiłam raban, że co to ma znaczyć, bo w sumie jakby trzeba był do lekarza jechać to co?? a on że niby nie może pracownika zwolnić bo on za niego odpowiada.... srutututu tylko jak on wychodzi w południe to kto odpowiada za niego?? hehehe ale zdębiał i powiedział że na godzinkę to mogę malucha przywieźć do biura, pani z portierni go popilnuje. A to po drodze, więc skorzystam a potem razem wrócimy do domu:-)
A oto Inaś w jego "gnieździe :)

soppana to dobrze ze udało Ci się załatwić opiekę dla Ignasia.
Ale jak coś to możesz liczyć na mnie ze zaopiekuje sie Ignasiem
A synek słodko wygląda w swoim gniazdku prawdziwy kawaler z niego.
Tak coś nie tak jest z gg ja czasem też nie dostaje wiadomości.

Mi ostatnio też coś właśnie szwankuje gg. Już się zastanawiałam, czy to nie wina mojego dostawcy netu. Prawie codziennie mam jakieś problemy, wczoraj wiadomość od córki wypuszczona o godzinie 13, przyszła do mnie o godzinie 16 jak już Paulina była dawno w domu :crazy:

hey, sciagam mleko bo miałam 40 stopni gorączki... normalnie siekło mnie w pół godziny... wziełam dwa apapy i czekam czy przejdzie czy skończy sie antybiotykami i szpitalem... mały rycza całą noc, bo nos miał zapchany, choc uzywałam co chwile fridy... cos pecha mam....

EWELINA jak przeczytałam, ze Ty jeszcze wstajesz w nocy to sie załamałam...:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
kurde, kiedy ja sie wyspie, co noc 3-4 godziny to troche mało....

buziaki!!!

reklama
Jestem po wizycie z małym u lekarza. Nadal bez antybiotyku chociaż kaszle mocniej bo mu wydzielina spływa przez gardło w dół no i się tym trochę krztusi. Najważniejsze, że płucka i oskrzela czyste i będziemy walczyć dalej. Najgorsze to to, że nie powinnam z nim zbytnio wychodzić z domu i trochę mi to komplikuje. No cóz najwyżej Monike zostawię na razie w domu - będzie miała przymusowe wolne od przedszkola a starsze dziewczynki będą musiały sobie radzić same.

Wstawiam linka ze zdjęciami małego jakby któraś miała ochotę zerknąć :)
nikodem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry