• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Renifer kurujcie się z synkiem ale Was dopadło :no:, a ja Cie jeszcze zmartwię bo Majka budziła sie na mleko w nocy do 2 i pół lat :baffled:. A jak przestała to ja juz byłam w ciąży i wstawałam siusiu :baffled:, więc ja sie wyśpię, no właśnie ciekawe kiedy :crazy:.
Madziara to dobrze że próbują bez antybiotyku leczyć, powodzenia i zdrówka.
soppana ale fajoskie zdjęcie a jaki przystojniak na nim, kto wie może będzie lubił starsze dziewczyny to mu Majkę podeślę ;-):tak::-D

RENIFER i inne dziewczyny które mają synków, jakich używacie pieluch?
Bo ja Pampersów i mały potrafi się nawet 4 razy przesikać w ciągu dnia :wściekła/y:. Sprawdzam za każdym razem żeby pielucha była dobrze założona i dokładnie wszędzie przylegał i w większości przypadków niestety mokro :no:. I nie że za rzadko zmieniam bo pieluchy nawet na pół suche wywalam. Przesikuje się najczęściej z lewej tylnej strony. Spróbowałam nawet większą mu założyć i na 2 jedna przesikana. Może ja jednak coś źle robię, albo mam jakieś felerne te pieluchy.:-(

RENIFERKU dużo zdrówka dla Ciebie i Mikołajka.
Madziara ale masz przystojniaczka w domciu.
Dla was też dużo zdrówka
ania a zawracasz uwagę aby siusiak był skierowany w dół a nie w górę

kurcze, ze też te choróbska się nie kończą ... i nawet małego Mikołajka dopadły juz . 3mam kciuki za szybki powrót do zdrowia.

Ja relaksacyjnie myłam okna od wczoraj, a poza tym to mam kiepski nastrój. może to ta pogoda. nie wiem :-(

Jakie są oznaki ząbkowania ?

Jeśli chodzi o pieluchy to u mnie najlepiej sprawdzały się huggiesy. Od pampersow mały dostał wysypki. jednak ze względu na cenę kupuje albo te z Biedronki albo te z Rossmana. U mnie tez przelatywało z jednej strony ale kupiłam większy rozmiar i teraz jest dobrze. Może twoj maluch musi miec już większe pieluszki :)

ja mam narazie pampersy, ale chyba spróbuje huggiesów, bo mi tez mały obsikuje wszystko ... moja siora mówiła ze huggiesy są bardziej szczelne, ale to i tak chyba wszystko zalezy od dziecka!

mojemu Piotrkowi tez sie zdaża że sie zasiusia i pilnuje tego żeby ptaszek był w dół ale sie zdaża:baffled:wyobrazcie sobie że jak był mniejszy to ja myślałam że może on sie tak spocił:-p:sorry::baffled:ale nieraz tak poszło po ubranku że to by było raczej niemożliwe:sorry:

Ja od zawsze papmpków używam i nie miałam żadnych przecieków :cool:. Tylko rok temu po lecie kiedy to mały przyzwyczaił się do nocnego picia wody i tyle jej trąbił co noc, że rano się przesikał :-(. Ale to minęło.......no czasami może się zdarzało jak się np. źle ułozył ale to jak starszy był od waszych chłopaków. Proponuję siusiaczki w dół i wysoko na przodzie zapinać pieluchę - nawet za pępkiem i dosyć ciasno.

reklama
dzień dobry
Ignaś po wczorajszych wycieczkach i wybrykach nie mógł nam zasnąć wieczorem, padł dopiero po 21:baffled: i w dodatku nie wypił mleka, ale obudził się o północy wypił butlę i spał do 6:szok: i teraz jeszcze dosypia.

Jeżeli chodzi o pieluchy to róznie to bywa, u nas własnie huggiesy Ignasiowi przeciekały po bokach, ale z kolei one maja taką gumę z tyłu więc lepiej przylegaja.
Ja używam rossmanowych na dzień (albo czasem huggiesy) a w nocy daje pampersa i wystarcza do rana. Tylko trzeba te osłonki dobrze poukładać żeby szczelnie przylegały
Kwestia prób i błedów, np mi biedronczarskie nie pasują kompletnie bo jak ma długo to wyłazi ta galaretka błe:-)
lidlowe tez moga być tylko cena jak huggies prawie
na szczęscie mały nie ma żadnego uczulenia więc moge eksperymentować
kiedyś dostalismy w szpitalu z tesco i fuj takie foliowe nieoodychające masakra
Miłego dnia wszystkim zyczę i zdrówka dla chorych maluszków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry