• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej.
Mój mężuś pojechał do Torunia oglądać samochód.
A ja zaraz zacznę kąpać i szykować do spania także do później.
soppana ale Ty zdolna jesteś :tak:
Pati fajny synek, Ty robisz zdjęcia z butelką a ja z misiem:tak::-D, będzie fajnie widać jak rośnie i się zmienia :tak:
Renifer i jak werandowanie?

Załączniki

• DSC_2211.JPG
    DSC_2211.JPG
    159,5 KB · Wyświetleń: 52
ania Twój przystojniak też ładnie rośnie.
No RENIFERKU powiedz jak tam werandowanie Mikołajka
A wiecie co dziś Dominika zrobiła.
Wzięła maszynkę go golenia i się zacięła na wardze,ale płakała bo ja szczypało

z werandowaniem dupa... akurat zadzwoniła położna by sie umówic na środe i jej sie zapytałam... kazała poczekac jeszcze dzis i jutro i w środe obejrzy te harczenie małego...

RYBCIA ale Dominika ma wyobraźnie!

a mi sie marzy gorąca kąpiel w wannie.... juz nie moge sie doczekac kiedy ze mnie przestanie leciec...

Rybcia ale te dziewczyny teraz męskie ;-), moja jakiś czas temu też dorwała maszynkę mojego ojca jak byliśmy u nich i sobie brodę przecięła, próbowała być dzielna bo wiedział że nabroiła ale ją szczypało i nie dała rady, biedna. Dopiero plaster zdziałał cuda, jak zawsze ;-):rofl2:

reklama
aniu Dominika dorwała się do mojej maszynki
Widzę ze teraz dziewczynki chcą sobie brody golić a nie nogi
Dobrze ze u Majki mogłaś plastrem zakleić a u nas krew płynęła po całej brodzie i nie miałam jak jej zakleić bo to warga była przecięta.
Ale po jakiś 30 minutach w końcu przestało lecieć i Dominika zapomniała o tym wszystkim.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry