• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cóż za krwawe historie :-) a ja nie mogę spać :-(:wściekła/y:od kilku dni tak mam ...

Renifer,

Tak, pamiętam, też marzyłam w połogu o dłuugiej kąpieli ;-) jeszcze troszkę i spełnisz swoje marzenie ... Oby Miki szybko wydobrzał całkowicie ;-):tak:

Rybcia,

To nieźle zaszalałaś. Ja planuję jak w superniani zrobić za 2mce i 3 tyg "CYCI PaPa" i z tej okazji wypić 3 lampki wina, Coca Colę i zjeść surówkę ze świeżej kapusty hehe :rofl2::happy2:

Soppana,

Fajne te mikołaje, może też zamówię u Ciebie 2 dla moich bratanic :tak:

A mój Igi miał ostatnio przejściowe problemy z kupką i dzisiaj jak się odczopował to na tatusia zmianie walnął 2 pod rząd, aż sie z pampka wylewało :-p:happy::szok:

No i w środku co nocy budził się co godzinę, nie wiem o co mu chodzi hehe odsypialiśmy to dzisiaj do 13 ... nasz rekord = oczywiscie byly przerwy na jedzonko, bo jak inaczej

reklama
Agnes ja juz zrobiłam "cyci papa" i tak jakoś dziwnie nie ciągnie mnie do zakaznych rzeczy. Mój mówi ostatnio ze zjadł by bigosu albo fasolki, bo nie jedlismy juz chyba rok czasu!!:szok: tylko w piatek łyknęłam sobie miodówki babci, co jeszcze z wesela została, a wtedy nie mogłam:-)
Nocki wróciły do normy: o 2 łyk herbatki, o 5 mleko, tylko jakoś nie chce mi się o 6 z młodym bawić:-)

Same śliczne chłopaki na forum ;-) hehe dziewczynki będą miały w czym wybierać
Rybcia może Dominika podpatrzyła kiedyć o co biega z maszynką;-) i też chciała, dzieci są pomysłowe, mój siostrzeniec to sobie brodę tuszem do rzęs namalował i dopiero wtedy chciał golić:-)
Miłego dnia

Agnes, na lampkę wina Cię nie namawiam (choć zdarzała mi się wypić po ostatnim karmieniu) ani na colę (choć i ją czasem piję) ale na surówkę ze świeżej kapusty nie musisz czekać do końca karmienia. Po 2 miesiącach karmienia można już spokojnie ją jeść. Po 4 miesiącach jadłam natomiast już wszystko, nawet groch i czosnek. Tylko pierwszy miesiąc - dwa dzieci są wrażliwe na jedzone przez mamę pokarmy. Oczywiście zdarzają się wyjątki, więc najpierw trzeba próbę zrobić, ale naprawdę niewielki odsetek dzieci jest po tych 2 miesiącach wrażliwy na pokarmy.
Rybcia, hehe, jak tam Dominisia po goleniu?? Chyba wszystkie dzieciaki wpadają na takie pomysły, moje starszaki też się goliły i za każdym razem kończyło to się krwawo.

ja sobie w łeb strzele.. od drugiej nie spie... dobrze ze młodego nie werandowałam, bo wszystko mu sie pogorszyło... wtedy harczał a dziś w nocy dosłownie sie dławił... na szesnastą idziemy do lekarza :-(:-(:-(:-(

Witam w wtorkowy poranek
Agnes tak zaszalałam w niedziele że wczoraj byłam nie do życia.
Ale szczerze wam powiem tak ostatni raz wypiłam sobie ponad 2 lata temu.
A Dominika dzis po goleniu czuje się dobrze chyba nie pamięta ze sie goliła.
RENIFERKU to dobrze ze nie werandowałaś Mikołajka.A do lekarza idźcie jak najszybciej.

Witajcie,
ja tylko na chwilkę, korzystam z okazji, bo Piotruś zasnał,
od wczoraj wieczorem jest zakatarzony:-( i nie może przez to spac, bo krztusi sie wydzieliną, która spływa do gardełka, płacze, a ja razem z nim, jest taki biedniutki:-(,
czekam na lekarza, ba zaraz ma przyjść,

pewnie coś wisi w powietrzu, że te dzieciaczki tak chorują, szkoda:no:

A ja właśnie smażę kurczaka, więc mam mało czasu.
M rano mnie tak wk** że :szok:, o 10 zadzwonił do mnie że jedzie do domu, no co ja sie ucieszyłam i powiedziałam że poczekam ze sniadaniem, 40 minut minęło a go nie ma a nam w brzuchach burczy, dzwonię do niego a on na to ze żartował :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a potem zaczął się wykręcać że ja źle zrozumiałam bo on mówił że chciał by do domu i takie tam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, pogratulowałm mu tylko poczucia humoru.
Czekam na przesyłki z allegro ale nie wiem czy mi się uda bo dzwonek jeszcze nie naprawiony.

No to czekamy na kolejnego mężczyznę, Women POWODZENIA.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry