Soppana kurde z ta niania to dramat. Ja to bym chyba jakas kamere zainstalowala gbybym musiala zostawic dziecko z obca osoba.
A mojemu dentyscie w piatek sie synek urodzil:-)
Jutro rutro ruszamy do lasu- o ile pogoda dopisze. A juz 19 kwietnia leciiiiimy do Włoch:-)
Ps. gdybym miala poslac dziecko do zlobka czy przedszkola to tez tylko na morska! Kolezanki synek tam chodzi juz jakies 3 lata i jest i on i ona (pedagog) zachwycona/a.
A mojemu dentyscie w piatek sie synek urodzil:-)
Jutro rutro ruszamy do lasu- o ile pogoda dopisze. A juz 19 kwietnia leciiiiimy do Włoch:-)
Ps. gdybym miala poslac dziecko do zlobka czy przedszkola to tez tylko na morska! Kolezanki synek tam chodzi juz jakies 3 lata i jest i on i ona (pedagog) zachwycona/a.
- panie często informują nas jak tam dzieci, co lubia robic co nie, jak się bawią .
mi powiedziała, że tak bedzie dla F. lepiej. Jest zywiołowy, energiczny, lubi zagadki - w przedszkolu już więcej nauki przez zabawę jest a w złobku byłby to kolejny rok zabawy.
:-)
pierwsze wrażenie bardzo miłe, obejrzeliśmy salę zabaw i jadalnie, niestety dzieciaczki akuat spały, bo tak to by mógł Ignac trochę zostać.
a potem znów do żłobka
.
. Ale trochę Wam nie podrodze ten żłobek chyba bo z tego co pamiętam ty pracujesz w Fordonie
.
a żłobka trochę się boję. Z drugiej strony to nawet niewiem gdzie tu w śródmieściu mam najbliżej żłobek
. Musiałam wrócic do pracy, do ludzi, bo chybabym wylądowała w psychiatryku i znienawidziłabym maciezyństwo