AgnesBest
Fanka BB :)
Mnie nie przeraża ani rodzenie ani dentysta. Wręcz przeciwnie. Chyba jakaś masochistka ze mnie:-)
Ja się piszę! Chociaż wczoraj jechałam do Myślęcinka i ... nie dojechałam. Facet mi wjechał w samochód![]()
mam nadzieję, że to nic groźnego, pewnie jechałaś z dzieciakami .. wszystko ok ? :-(
ja wolę iść do stomatologa niż rodzić ponownie :-) może dlatego, że jedyne zabiegi to borowanie co jakiś czas a to pikuś, nie boli. gdybym miała mieć leczenie kanałowe to już nie wiem ... to prawie jak badanie rozwarcia a fe fe
koszmarnie to wspominam 
dzięki za kciuki, myślę, że się nie odezwą i wezmą sobie kogoś świeżo po studiach ;-)no ale cóż trzeba się cenić
jak nie to niech się w trąbkę pocałują 
idę pranie rozwiesić bo mój mąż mi się przy grze zawiesił
i nie ma z nim co dyskutować dzisiaj zabezpieczyliśmy wszystkie gniazdka, narożniki, dvd na telewizor postawiliśmy bo Iguś dzisiaj prawie klapkę urwał. od dwóch dni raczkuje jak zawodowiec do przodu, a przedtem tylko do tyłu... także strzeż się domku

a nie wiecie może gdzie można kupić takie bramki zabezpieczające ? w akpolu nie mają

:-) było wesoło
podobno ją bije

nie oddałabym go już do żadnej niani. Tańczy, rysuje, śpiewa, stepuje.........;-) i ciągle przynosi jakieś prace plastyczne.
a w sanitasie na Gdańskiej mali pacjenci wisieli wbici paznokciami w drzwi gabinetu i się darli NIE, NIE a ja wchodziłam, pytałam: "dostanę strzykawkę dla lalki?" i mogli rwać, plombować...........do dziś tak mam- zero wzruszenia