• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam popołudniową porą;-)dziś byliśmy na długim spacerku :-)Nakarmiliśmy łabędzie Pati była w niebo wzięta:-Dpotem pizza :-pbyło pysznie:laugh2:a na koniec kawka u znajomych. No i koniec sielanki :tak:Mąż jutro rano do pracy dalej Polske budować:laugh2:a my będziemy gospodarzyć w domku:rofl2:Najważniejsze, że Pati wyleczona :tak:Gorące pozdrowionka dziewczyny:-)

reklama
AgnesBest trzymam kciuki za rozmowe.
Fajna pogoda byla wiec i my spacerowalismy sobie. W tym tyg dentysta:baffled:. Ja wole rodzic niz do dentysty chodzic- mimo, ze niby nic nie boli to denerwuje sie strasznie.
Jak bedzie juz tak cieplo cieplo to trzeba bedzie jakies spotkanie zrobic np w myslecinku. Co Wy na to?

W tym tyg dentysta:baffled:. Ja wole rodzic niz do dentysty chodzic- mimo, ze niby nic nie boli to denerwuje sie strasznie.

no to ja juz zdecydowanie wolę dentystę:-D:-D:-D, zresztą oświadczyłam męzowi po wyjeździe z sali operacyjnej, że nastepne maleństwo sam sobie urodzi:tak::tak:,

Madziara, gratuluje umuzykalnionej córeczki:tak:, trzymam kciuki za jej egzamin, sama chodziłam do szkoły muz i wiem, jaki to stres:szok:,

a my sobie nadal chorujemy, Piotrus nas pozarażał i teraz cała nasza 3-ka kaszle, smarka i kicha na przemian:no::no::no:, oby do niedzieli przeszło:szok:

Ewelina do niedzieli jest wnet tydzień czasu to na pewno wykurujecie sie z mężem i Piotrusiem.Pogoda teraz jest ładna więc powiniście się szybko wykurować.Życzę dużo zdrówka.

No niestety dziewczynki przeziębione i siedzą w domku (tylko Ewka sie trzyma).

Ewelina a na jakim instrumencie grałaś w szkole?
Nie wiem co będzie z egzaminem bo nie będzie miała lekcji ze swoja panią i nie przygotuje akompaniamentu. A w tym roku nie idzie jej zbyt super to granie bo okazało sie, ze jest dyslektykiem i jest to duże utrudnienie w nauce gry na instrumencie. Ten egzamin jest bardzo ważny bo zadecyduje czy Agatka będzie dalej kontynuować naukę gry na skrzypcach. Oj nie w pore ta choroba :(

Madziara, ja uczyłam sie grać na pianinie, flecie poprzecznym i akordeonie, ukończyłam tylko Ist, bo potem poszłam do liceum i nie miałam czasu na muzykę:no:, nie wiązałam z nią przyszłości,
ale moja rodzina jest muzykalna, brat studiuje na Akademii Muzycznej, może Piotruś coś odziedziczy w tym kierunku:tak:, muzykę na pewno juz lubi, bo tak smiesznie rusza dupką, jakby tańczył:-D

U mnie w rodzinie z kolei nikt nie jest uzdolniony muzycznie, za to dzieci owszem :) Czasami trochę żałuję ze się bardziej nie znam na nutach i nie mam lepszego słuchu bo mogłabym więcej pomóc Agatce.

reklama
W tym tyg dentysta:baffled:. Ja wole rodzic niz do dentysty chodzic- mimo, ze niby nic nie boli to denerwuje sie strasznie.

Mnie nie przeraża ani rodzenie ani dentysta. Wręcz przeciwnie. Chyba jakaś masochistka ze mnie:-)

Jak bedzie juz tak cieplo cieplo to trzeba bedzie jakies spotkanie zrobic np w myslecinku. Co Wy na to?

Ja się piszę! Chociaż wczoraj jechałam do Myślęcinka i ... nie dojechałam. Facet mi wjechał w samochód:wściekła/y::no::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry