Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, nasze gratulacje:-)
;-) 

Widzę, że dzieciaczki robią spore postępy
Moja niunia też nie odbiega od reszczty
Zaczynamy właśnie suisiać do nocniczka i wychodzi nam to co raz lepiej
Mama jest z siebie dumna
wkońcu trening czyni mistrza.Nie było mnie tak długo bo trochę chorowałam i niestety o kompie w tym momencie naj mniej myślałam
Naszczęście jestem silną dziewczyną i już wszystko w porządku i oby się więcej nie powtórzyło
Moja lala padła dziś jak kredka ja już też powoli idę lulu. Pozdrawiam Was kochane mamusie i dobranoc:-)
Nasza Pati spędziła cały dzień u babci na świerzym powietrzu
Dostała motorek na akumulator:-)i śmigała po wiosce miała wielką frajde.Choć przyznam szczerze, że na początku trochę się go bała
ale po dłuższym zapoznaniu było już ok
A ja i mój mąż mieliśmy popołudnie tylko dla siebie;-)Naprawde już dość dawno nie byliśmy sami, ale wyszło to na zdrowie zarówno jednej jak i drugiej stronie
Polecam wszystkim.

stracilismy w niej 2 godziny... ogólnie zaliczylismy dolinki i gubałówke ... byłam wniebowzieta.... mały zaczał stawac przy ścianie lub przy czymkolwiek i boje sie ze łeb sobie rozwali jak sie walnie do tyłu, no i kończy nam sie przeżynac górna jedynka....a w raczkowaniu juz nie nadążam go łapac... boje sie ze teraz w domu nie spuszcze z niego oka ...
My jedziemy dopiero na koniec sierpnia, odwieźć siostrę, odwiedzić rodziców i babcię. Może zdajdziemy trochę czasu żeby wyskoczyc w wyższe bieszczady