• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Gratulacje dla AGATKI!!!

Agnes - okulistka kazała mi ograniczyć do minimum komputer, ale o telefonie nic nie wspominała, więc teraz loguje się na komórce a mam włączone 500Mb więc na BB starczy:-D;-)
Kasiad Ignaś też gada po swojemu ale często świadomie nazywa różne rzeczy, np po 7-8 razy powtarza "bum bum" gdy widzi samochód, "dzyń dzyń" na tramwaj, wie że aaam jest w lodówce, i wiele innych. Poza tym jak mu coś opowiadam to kojarzy fakty, gdy mówię rano że idziemy do dzieci to jest bruuum (autobus) i aaaam- już wie że do żłobka jedziemy autobusem i rano jest śnaidanie:rofl2:

ech, jak tak czytam o dokonaniach tych naszych maluchów to mi się gęba śmieje :-)

Madziara,

ważne, że egzamin do przodu, ma jeszcze dużo czasu, żeby się oswoić ze stresem ;-)

Kasiad,

Super filmiki, bo obejrzałam ten jak Oli pokazuje czesci ciala. Super dziewczynka :tak:

Soppana,

okulistka jak widac nie jest do konca rozeznana w mozliwosciach wspolczesnej technologii, wiec nie dopisala Ci nic o tel komorkowym :rofl2:

moj Igi padl dzisiaj, zeby go wykanczaja, jutro jedziemy do babuni i na impreze urodzinowa moich bratanic, dzisiaj skonczyly 4 lata ! :happy:

zyczymy udanego weekendu

Witajcie nie było mnie tu chyba ze sto lat:rofl2:Widzę, że dzieciaczki robią spore postępy:laugh2:Moja niunia też nie odbiega od reszczty:tak:Zaczynamy właśnie suisiać do nocniczka i wychodzi nam to co raz lepiej:happy:Mama jest z siebie dumna :-D wkońcu trening czyni mistrza.Nie było mnie tak długo bo trochę chorowałam i niestety o kompie w tym momencie naj mniej myślałam:tak:Naszczęście jestem silną dziewczyną i już wszystko w porządku i oby się więcej nie powtórzyło:crazy: Moja lala padła dziś jak kredka ja już też powoli idę lulu. Pozdrawiam Was kochane mamusie i dobranoc:-)

Witam dziś był naprawde udany dzionek:-DNasza Pati spędziła cały dzień u babci na świerzym powietrzu:tak:Dostała motorek na akumulator:-)i śmigała po wiosce miała wielką frajde.Choć przyznam szczerze, że na początku trochę się go bała:rofl2:ale po dłuższym zapoznaniu było już ok:happy:A ja i mój mąż mieliśmy popołudnie tylko dla siebie;-)Naprawde już dość dawno nie byliśmy sami, ale wyszło to na zdrowie zarówno jednej jak i drugiej stronie:laugh2:Polecam wszystkim.:tak:

hey

przeczytałam pobieżnie ale średnio pamietam co, komu i jak... :baffled::baffled::baffled:

eh, dziewczynki, ja sie tak zrelaksowałam w zakopanym, ze normalnie zrobiłabym wszystko by tylko nie wracac do bydzi.... no i Pan Tata sie przełamał... zaczał zajmowac sie synem i podziwiac jego rozwój... był pod wielkim wrazeniem i nie mógł odlepic sie od mikiego, czym mały był zachwycony /chyba nie musze pisac ze ja równiez/.... podróz miki zniósł fantastycznie... 600 km mamy do zakopca; w pierwsza strone jechalismy 10 h, w druga 11,5 h bo łódź dała nam popalic:wściekła/y::wściekła/y: stracilismy w niej 2 godziny... ogólnie zaliczylismy dolinki i gubałówke ... byłam wniebowzieta.... mały zaczał stawac przy ścianie lub przy czymkolwiek i boje sie ze łeb sobie rozwali jak sie walnie do tyłu, no i kończy nam sie przeżynac górna jedynka....a w raczkowaniu juz nie nadążam go łapac... boje sie ze teraz w domu nie spuszcze z niego oka ...

madziara gratki dla agatki!!!

spadam, bo mam góre prania, prasowania i papierów,.... bede później, buziaki!!!

dzień dobry
widze że Bydgoszczanki zamiast przy komputerze to na spacerkach:tak:
my niestety od paru dni w domku siedzimy, bo Ignaś ma antybiotyk, na szczęscie juz
jutro koniec
Renifer, jak ja ci zazdroszcze! ile ja bym dała żeby pooddychać świeżym górskim powietrzem:tak: My jedziemy dopiero na koniec sierpnia, odwieźć siostrę, odwiedzić rodziców i babcię. Może zdajdziemy trochę czasu żeby wyskoczyc w wyższe bieszczady

reklama
RENIFER to superowo jak tak miło spędziliście ten długi weekend.
Tylko pozazdrościć.
Tak samo jak soppana napisała też bym wyskoczyła w góry do rodzinki.
Ale teraz jak zaczęłam pracować to nie ma szans na więcej wolnego niż jeden dzień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry