kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Oj zimno,zimno...ja nadal biegam w japonkach,smieje sie ze do pierwszych sniegow ;-) uwielbiam miec stopki na wierzchu...
My po sobotnich urodzinkach Wiktorci,masa prezentow,duzo za duzo :-),nie wiedziala gdzie oczy wsadzic
,dostala rolki do tego kask i ochraniacze,jeszcze trza rekawice dokupic ;-),wozek rozowy w serduszka (dwa juz mamy ale takie troszke zdemolowane wiec na dzialke sie wywiezie),domek super drewniany z wyposazeniem i laleczkami tez drewniane,no i oczywiscie trzy lalki,stworki z littlest pet shop,puzzle,plyty dvd i ksiazki...fajnie bylo,rodzinnie,wszystko sie udalo,nawet goscie kolacyjke dostali
w sumie zasluzyli ;-)...dzisiaj wypadaja urodzinki wiec rano byly dwie kumpelki z dziecmi i jeszcze popoludniu wizyta dwoch kolejnych :-) takze Wika ma urodzinki dzien trzeci :-)...cala happy :-):-):-).....
My po sobotnich urodzinkach Wiktorci,masa prezentow,duzo za duzo :-),nie wiedziala gdzie oczy wsadzic
,dostala rolki do tego kask i ochraniacze,jeszcze trza rekawice dokupic ;-),wozek rozowy w serduszka (dwa juz mamy ale takie troszke zdemolowane wiec na dzialke sie wywiezie),domek super drewniany z wyposazeniem i laleczkami tez drewniane,no i oczywiscie trzy lalki,stworki z littlest pet shop,puzzle,plyty dvd i ksiazki...fajnie bylo,rodzinnie,wszystko sie udalo,nawet goscie kolacyjke dostali
w sumie zasluzyli ;-)...dzisiaj wypadaja urodzinki wiec rano byly dwie kumpelki z dziecmi i jeszcze popoludniu wizyta dwoch kolejnych :-) takze Wika ma urodzinki dzien trzeci :-)...cala happy :-):-):-).....
Franek dostał na nogach kropek i myslałam, że to po komarach ale one przybierały na sile. Taka plamista wysypka od pasa w dół. Dyżurna pediatra w szpitalu dziecięcym rozkładała ręce, wołała koleżankę z hematologii-onkologii i ta tez mówiła, że to pierwszy raz widzi. Wysłali nas do zakaźnego. Pani tam nas poinformowała, że to są wybroczyny i że nas przysłali z podejerzeniem sepsy
Ale Fran poza lekkim bólem brzucha 2 razy był wesoły, miał apetyt i szalał w gabinecie..... . Zleciła badania morfologia+ CRP. Wszystko ok. Wypuścili nas do domu z zaleceniem rutinoscorbin+wapno na uszczelnienie naczyń krwionośnych. Jedyne co mi przychodziło do głowy to ta nieszczęsna rehabilitacja - pierwszy raz ma tą stymulację prądem a największe wylewy ok. 0,5 cm ma na piszczelach.....no ale nikt nic nie umiał powiedzieć.
.