reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Soppana,

a co to za kościół ? hehe też mi msza dla dzieci :-) wiadomo, że takie maluchy jak nasze nie będą słuchać kazania, no ale jakoś musi sobie rodzic dać radę,

może też wpadniemy na msze do bazyliki :) posłuchać córek Madziary :tak:w końcu może będą sławne :happy:

reklama
Arabella my właśnie do bazyliki chodzimy a moje wszystkie dziewczynki śpiewają w tym chórku :) W tajemnicy Wam powiem, że w przygotowaniu jest płyta z piosenkami w ich wykonaniu.

Madziara, wiesz, że jak wyszłam z Mszy to powiedziałam koleżance, że chórek mógłby nagrać płytkę! Jestem pierwsza, która kupi! Byliście na balu karnawałowym??

Arabella my właśnie do bazyliki chodzimy a moje wszystkie dziewczynki śpiewają w tym chórku :) W tajemnicy Wam powiem, że w przygotowaniu jest płyta z piosenkami w ich wykonaniu.
.

Gratuluje Madziara zdolnych córek:tak::tak::tak: i ponawiam pytanie Soppany, o której ta masza:confused:, też bym się wybrała, tym bardziej, że w ten weekend nigdzie nie wyjeźdźamy,
a jeszcze pytanko, jak tam z parkowaniem,:confused: nie ma kłopotu:confused::confused:

Niestety na balu nie bylismy bo akurat dzieci były chore.

Msza jest w niedzielę o 11:30 w kapliczce Akademickiej (po lewej stronie od głównego wejścia do Bazyliki). W tej chwili jest przerwa ze względu na ferie ale zapraszam od 8 marca. A tutaj jest stronka, są tam zdjęcia i teksty piosenek, no i katechezy :)
http://do-nieba.pl

Madziara dzięki, na pewno pójdziemy, Młody bardzo lubi jak dzieci śpiewają:tak:my chodzimy do kościoła na pl. wolności, tam na mszy dla dzieci o 11 jest dość dużo osób starszych, które siedzą ciasno w ławkach z przodu, w dodatku nie wiem czemu zajmują miejsca z brzegu i jak proszę żeby się ktoś przesunął to nas wpuszczają w środek:confused: a Ignac wtedy zaczyna harce, kiedyś ściągnął babce przed nami kapelusz:szok::-D i dostaliśmy ochrzan. Pozostaje albo stać, albo siedzieć gdzieś z tyłu a nie o to przecież chodzi:baffled: najbardziej podoba mi się u naszych znajomych na wsi - tam Ignaś biegał nawet za ołtarzem:szok: latem skubał kwiatki:-) ksiądz nic nie chce mówić bo jak parę lat wcześniej zwracał uwagę, to ludzie przestali z dziećmi przychodzić.

hey

narazie sie tylko witam, odezwac sie pozniej odezwe...
plamiłam całe 1,5 tyg, w związku z czym musiałam wrócic, bo we wtorek dla pewnosci umówiłam sie na usg... brzuch urósł, a mdłości okrrrrrropne....

buziam, bede później

Reniferku, będę trzymać kciuki, żeby było wszystko ok. Plamienie pewnie jest oznaką, że macica oczyszcza się z krwiaka :tak:

My wczoraj świętowaliśmy wreszcie 2 urodziny Oliwki z chrzestną i jej rodziną.
Pochwalę się Wam jaki śliczny tort wyszedł mojej Paulinie (ja piekłam biszkopt i przekładałam kremem, a Paulina zdobiła całość masą marchmallową).

Załączniki

• tort ze świeczkami.JPG
    tort ze świeczkami.JPG
    42,7 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Kasiad, ale super tort:szok::tak::szok:, Oliwce pewnie się podobał:-), a pozwoliła go pokroic i zjeść:confused:,

Reniferku, trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze:tak:, bo po prostu musi być;-)

Do góry