reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Asioczekmy też wolelibysmy jakąś nianię mieć na miejscu, żeby przychodziła do nas, ale niestety nie udało się poszukać kogoś takiego a nie chcielismy nikogo z ogloszenia.

reklama
GeHa.....
GRATULACJE :-* :-* :-* :-*
DLA CAłEJ FAMILJI

malowanewszystkiegonajsz6.jpg

Kariwiw...no Ty mi tu jeszcze pisz o ogrodzie ::)
i to w dodatku pelnym jablek :p
tez bym chciala dom z ogrodem miec
i koniki ze dwa i ............
och, ale sie rozmarzyłam ;D

u mnie co prawda jak na wsi, ale blok
a blok to blok, wiadomo

GeHa - gratulacje dla siostry i oczywiście dla całej rodzinki! A i jeszcze wygranej w totka Ci życze - bycie ciocią zobowiązuje ;)

Mk - trzymaj się dziewczyno. Myślę, że limit już wyczerpaliście na parę lat i przyjdą lepsze czasy.

Upały dają się we znaki. :mad: U mmie w pracy jest w tej chwili 28 stopni - po 11 mam około 32. Niestety nie załapałam się na klimę :mad: Za do w domku mam super - zawsze chłodzik, bo dom ma grube mury i jest dobrze zaizolowany. A do tego rzut beretem nad kanał bydgoski - a nad wodą to już jest ok. Ostatnio prawie cały czas tam przesiadujemy z Alą. Jednym słowem oby do 15 !

A fryzjera jak chcecie to mogę na wyżynach polecić - jeżdżę to tej kobitki z drugiego końca miasta, ale jestem bardzo zadowolona - już będzie piąty rok.

Pozdrawiam serdecznie tym bladym świtem ;-) Miłego dnia!

Ja także chcę domek i drzewka owocowe !!!!! :p ::) :p
GeHa suuper.. też bym tak chciała jak Twoja siostra ;D ;D ;D
Mam wrażenie, że dziś jakby przyjemniej na dworku, jakiś wiaterek powiewa...ale już siedzę w domku, tzn. w bloku :D :laugh:.

asioczek pisze:
Jablek z ziemi zazdroszcze Wiktorkowi. Zawsze dla mnie bylo im kwasniejsze tym lepsze.

No niby tak, ale ja zawsze się boję, że zje z robakiem :p bleee

No domek na wsi to fajna rzecz, ale w ogóle to masa obowiązków, nie jest tak różowo przez cały rok. No i nie mieszkamy w nim sami, ale mamy caaaałą górę - właściwie jak mieszkanie w bloku, nie narzekam. Da się żyć.

Hej chyba dogorywacie w tym upale, takie tu pustki.
A ja sie pochwalę - właśnie wróciłam z 10 km trasy którą pokonałam na rolkach z moją przyjaciółką. Jesteśmy z siebie dumne. Mokre, zziajane ale twarde, dziś padł nasz rekord. Nasi chłopcy idą spać, a mamusie na roleczki - uwielbiam to.

Mój mąż zaprasza was wszystkie kochane foremki bydgoskie od piątku do siebie do CUBUSA - zaczyna się final sale - np ciuszki dziecięce w obniżce nawet około 15 zł. Inne też mocno obniżone oczywiście.
A tak się tu kazał zareklamować, za darmochę. Co niniejszym czynię.

Miłego wieczoru.

ale tu pustki, tzreba watek podniesc:) te upaly mnie wykoncza:(
8 sierpnia jade z malym do zakopca na wczasy ktore mam nadzieje mnie zrelaksuja i poukladaja nieco w glowie. a na poczatku wrzesnia jade z malym do turcji...tak z malym...bez taty!!! jak mnie to wkurza!!!
mimo wszystko mam nadzieje ze chociaz na jakis weekend we dwojke sie wyrwiemy...
pogoda w tym roku na urlop w polsce dopisala:) powinnam teraz siedziec nad morzem a nie w domu...
brakuje mi uczelni, niby raz na dwa tyg ale jakos taka pelna energii wracalam, a teraz jestem stale zmeczona i mam lenia na wszystko:(
jutro wieczorem chcemy isc do kina na druga czesc piratow, widzial ktos?? warto??

bylismy z meżem w czwartek wieczorem na "Piratach"
szczerze mowiąc nie bardzo gustuje w takich bajkach,dlatego dla mnie szalu nie robi
ale obejrzec mozna( ładne krajobrazy :p)

reklama
ja tez nie przepadam za takimi filmami ale ide dla meza:) a ktos widzial to polska komedie dublerzy??? zapowiadali taki hit, ale pewnie kolejny niewypal.
maly mi juz od 5 godziny koncertuje...padam juz:(

Do góry